L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 14 Mayıs 2021 #11 6kaps9 dedi: KMS neden zararli diyorlar bilmiyorum, 6 yıldır kullanıyorum 1 tane hesabim bile calinmadi ya da bilgisayara herhangi bir zarar verilmedi. Genişletmek için tıkla... İşte, 6 yıldır kullandığınız için. Linuxginar dedi: 2019 yılından sonra KMSPico bir çözüm değil. Genişletmek için tıkla... Artık internetteki versiyonları değiştirilmiş olduğundan bilgisayarınız zombi bir bilgisayar oluyor ve istemediğiniz şekilde kullanılıyor.
6kaps9 dedi: KMS neden zararli diyorlar bilmiyorum, 6 yıldır kullanıyorum 1 tane hesabim bile calinmadi ya da bilgisayara herhangi bir zarar verilmedi. Genişletmek için tıkla... İşte, 6 yıldır kullandığınız için. Linuxginar dedi: 2019 yılından sonra KMSPico bir çözüm değil. Genişletmek için tıkla... Artık internetteki versiyonları değiştirilmiş olduğundan bilgisayarınız zombi bir bilgisayar oluyor ve istemediğiniz şekilde kullanılıyor.
3 390845 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 4.990 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bodrum 14 Mayıs 2021 #12 6kaps9 dedi: KMS neden zararli diyorlar bilmiyorum, 6 yıldır kullanıyorum 1 tane hesabim bile calinmadi ya da bilgisayara herhangi bir zarar verilmedi. Genişletmek için tıkla... Doğru yerden indirilirse sıkıntı olmuyor ama arkadaş kötü amaçlı bir dağıtıma denk gelmiş olmalı.
6kaps9 dedi: KMS neden zararli diyorlar bilmiyorum, 6 yıldır kullanıyorum 1 tane hesabim bile calinmadi ya da bilgisayara herhangi bir zarar verilmedi. Genişletmek için tıkla... Doğru yerden indirilirse sıkıntı olmuyor ama arkadaş kötü amaçlı bir dağıtıma denk gelmiş olmalı.
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #13 6kaps9 dedi: KMS neden zararli diyorlar bilmiyorum, 6 yıldır kullanıyorum 1 tane hesabim bile calinmadi ya da bilgisayara herhangi bir zarar verilmedi. Genişletmek için tıkla... KMSpico nedir nasıl çalışır Bu yazımızda KMSpico yazılımının nasıl çalıştığını anlattık. www.technopat.net
6kaps9 dedi: KMS neden zararli diyorlar bilmiyorum, 6 yıldır kullanıyorum 1 tane hesabim bile calinmadi ya da bilgisayara herhangi bir zarar verilmedi. Genişletmek için tıkla... KMSpico nedir nasıl çalışır Bu yazımızda KMSpico yazılımının nasıl çalıştığını anlattık. www.technopat.net
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 14 Mayıs 2021 #14 6kaps9 dedi: KMS neden zararli diyorlar bilmiyorum, 6 yıldır kullanıyorum 1 tane hesabim bile calinmadi ya da bilgisayara herhangi bir zarar verilmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam sen virüslü olmayanını indirmişsin veya arkada Botnet işlemleri yapılıyordur haberin bile olmaz her KMSpico virüslü olacak diye bir şey yok.
6kaps9 dedi: KMS neden zararli diyorlar bilmiyorum, 6 yıldır kullanıyorum 1 tane hesabim bile calinmadi ya da bilgisayara herhangi bir zarar verilmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam sen virüslü olmayanını indirmişsin veya arkada Botnet işlemleri yapılıyordur haberin bile olmaz her KMSpico virüslü olacak diye bir şey yok.
6kaps9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 2.929 Çözümler 8 14 Mayıs 2021 #15 Linuxginar dedi: İşte, 6 yıldır kullandığınız için. Genişletmek için tıkla... 2020 yilinda dizustu bilgisayarima uyguladim, 2021 yilinda da masaustu alip ona da aynisini yaptim.
Linuxginar dedi: İşte, 6 yıldır kullandığınız için. Genişletmek için tıkla... 2020 yilinda dizustu bilgisayarima uyguladim, 2021 yilinda da masaustu alip ona da aynisini yaptim.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 14 Mayıs 2021 #16 6kaps9 dedi: 2020 yilinda dizustu bilgisayarima uyguladim, 2021 yilinda da masaustu alip ona da aynisini yaptim. Genişletmek için tıkla... Şanslı olma ihtimaliniz de var, bulaşma ihtimali yüksek diye biliyorum.
6kaps9 dedi: 2020 yilinda dizustu bilgisayarima uyguladim, 2021 yilinda da masaustu alip ona da aynisini yaptim. Genişletmek için tıkla... Şanslı olma ihtimaliniz de var, bulaşma ihtimali yüksek diye biliyorum.
LEGENDS NEVER DİE Femtopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 11 14 Mayıs 2021 #17 Yani anakarta bulaştıysa Temiz Kurulum bu sorunu çözecek midir?
6kaps9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 2.929 Çözümler 8 14 Mayıs 2021 #18 KMS'nin kendi websitesinden ya da guvenilir bir kaynaktan indirdiginiz surece bir skinti cikmayacak, yabanci forumlarda herkes boyle diyor.
KMS'nin kendi websitesinden ya da guvenilir bir kaynaktan indirdiginiz surece bir skinti cikmayacak, yabanci forumlarda herkes boyle diyor.
LEGENDS NEVER DİE Femtopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 11 14 Mayıs 2021 #19 6kaps9 dedi: KMS'nin kendi websitesinden ya da guvenilir bir kaynaktan indirdiginiz surece bir skinti cikmayacak, yabanci forumlarda herkes boyle diyor. Genişletmek için tıkla... Direkt CMD üzerinden kod yazarak işlemi uyguladım. Herhangi bir indirme vs. yapmadım.
6kaps9 dedi: KMS'nin kendi websitesinden ya da guvenilir bir kaynaktan indirdiginiz surece bir skinti cikmayacak, yabanci forumlarda herkes boyle diyor. Genişletmek için tıkla... Direkt CMD üzerinden kod yazarak işlemi uyguladım. Herhangi bir indirme vs. yapmadım.
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 14 Mayıs 2021 #20 LEGENDS NEVER DİE dedi: Direkt CMD üzerinden kod yazarak işlemi uyguladım. Herhangi bir indirme vs. yapmadım. Genişletmek için tıkla... slmgr /upk kodunuda girmeyi unutma not: Bu anakarta gömülü lisansı siler eğer orijinal Windows kullanıyorsanız bu kodu kullanmayın.
LEGENDS NEVER DİE dedi: Direkt CMD üzerinden kod yazarak işlemi uyguladım. Herhangi bir indirme vs. yapmadım. Genişletmek için tıkla... slmgr /upk kodunuda girmeyi unutma not: Bu anakarta gömülü lisansı siler eğer orijinal Windows kullanıyorsanız bu kodu kullanmayın.