KMS'den kurtulmak için format mı atılmalı?

At gitsin kafan rahat olur. Benim hurda HDD'de bile 15 20 dk'dan fazla sürmüyor format atmak. Sende SSD varmış bir de.

At gitsin kafan rahat olur. Benim hurda HDD'de bile 15 20 dk'dan fazla sürmüyor format atmak. Sende SSD varmış bir de.
Sanmıyorum 5 6 yıl önce bilgisayarcı KMSpico ile aktifleştirmişti format attıktan sonra hiçbir sıkıntı yaşamadım performansa dair.
Pekala. Format atarken ne gibi hatalar alabilirim? Engel olan bir şey olur mu yoksa sıfırlama işlemi gibi tak tak yapar mıyım?

Bu kodlar ne işe yarıyor? Şuan Windows'ta orjinal lisans kullanıyorum. Fakat bu HDD'yi benden önce kullanan kişi sanırım CMD'den Kms'li falan komutlarla etkinleştirdikleri yöntemle etkinleştirip kullanmış. Tabi ben 2 3 kere format attım bu disk elimde olduğu süreçte. Bu kodları girersem orjinal lisansım gider mi? Çünkü o cmd'den etkinleştirmenin etkilerinin gittiğini tam düşünmüyorum da. Emin olmak için kodları girmek istiyorum. Ne işe yaradıklarını ve orjinal lisansımın gidip gitmeyeceğini öğrenmek istiyorum. Anlatabilir misiniz?

YouTube'da birsürü video var. Kolay bir işlem. Ama usb belleğinizin sağlam olduğuna emin olun. Bende bir bellek vardı onunla format atmayı denediğimde %81'de hata alıyordum bozuktu o bellek. Başka bir bellek ile denediğimde bu sorunu yaşamadım.

Pekala. Format atarken ne gibi hatalar alabilirim? Engel olan bir şey olur mu yoksa sıfırlama işlemi gibi tak tak yapar mıyım?

KMSpico format atmana engel olmaz format atma videoları var.
Daha bilgili arkadaşlar vardır illaki forumda ben yaşadığım deneyimlere dayanarak söylüyorum.

Her şeyi düzgün yapmanız halinde bir hata almazsınız, Rufus ile Windows 10 ISO yazdır, başlangıçta USB'den başlat sonra devamı geliyor.

Bellekler de nasıl bir bozukluk olabilir ki? Model falan mı yoksa yeni falan mı alayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…