KMS'i tamamen silmek

forsensei

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 1 sene önce PC dizdiğimde bu KMS olayını zararsız sanıp yapmıştım şu an pişman olup OEM keye geçmeye karar verdim fakat önce KMS ile alakalı olan her şeyi temizlemek istiyorum. Başka forumlardan yararlanarak CMD kodları ile KMS'yi kaldırsam bile fotoğrafta belli olan bilgisayarın özellikler kısmında sorun gidere tıklayınca KMS tekrar aktif hale geliyor bundan tamamen nasıl kurtulabilirim?
Not: KMS'yi program ile değil de CMD ile hatta kmslotrocc sunucusunda aktifleştirmişim zamanında.
+Malverbytes ile diski taradığımda herhangi bir virüse rastlanmıyor.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    116,9 KB · Görüntüleme: 135
Son düzenleyen: Moderatör:
Temiz kuruluma tamamen gider değil mi çünkü sorun gider deyince yeniden geliyor anakarta yapışma durumu var mıdır?
Hocam format atın. Uğraşmadan kurtulursunuz. Bu tür programlar yerine OEM key kullanın.
Temiz kuruluma tamamen gider değil mi çünkü sorun gider deyince yeniden geliyor anakarta yapışma durumu var mıdır?

Hayır diskle alakası var. Anakarta yapışmaz.

Bir de 2 tane disk kullanıyorum işletim sisteminin olmadığı diske verilerimi yedekleyip SSD'ye Windows'u kursam sıkıntı olmaz değil mi?
Aynı şekilde ben de KMS kullanmıştım. 2 tane programla tarattım bir şey çıkmadı.

Bende program kurup yapmamıştım CMD'ye kod yapıştırarak yapmıştım şu an CMD ile kaldırsamda içimin rahat etmesinden bir de temiz kurulum yapıp OEM key aktifleştireceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı