lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.699 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #11 John CONNOR1984 dedi: Microsoft Activation Scripts | MAS Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, KMS38, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. massgrave.dev Windows ve Officeleri bu yazılımla kalıcı lisanslayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hoca biraz inat kmspico kursam yeter sadece indirip usbye atsam sorun olurmu
John CONNOR1984 dedi: Microsoft Activation Scripts | MAS Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, KMS38, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. massgrave.dev Windows ve Officeleri bu yazılımla kalıcı lisanslayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hoca biraz inat kmspico kursam yeter sadece indirip usbye atsam sorun olurmu
John CONNOR1984 Hectopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 577 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #12 lusie dedi: Hoca biraz inat kmspico kursam yeter sadece indirip usbye atsam sorun olurmu Genişletmek için tıkla... Çalışmadıktan sonra bulaşmaz.
lusie dedi: Hoca biraz inat kmspico kursam yeter sadece indirip usbye atsam sorun olurmu Genişletmek için tıkla... Çalışmadıktan sonra bulaşmaz.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.699 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #13 John CONNOR1984 dedi: Çalışmadıktan sonra bulaşmaz. Genişletmek için tıkla... Emin miyiz hocam. Kendi bilgisayarıma bulaşsın istemiyorum.
John CONNOR1984 dedi: Çalışmadıktan sonra bulaşmaz. Genişletmek için tıkla... Emin miyiz hocam. Kendi bilgisayarıma bulaşsın istemiyorum.
John CONNOR1984 Hectopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 577 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #14 lusie dedi: Emin miyiz hocam. Kendi bilgisayarıma bulaşsın istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben hiç sorun yaşamadım.
lusie dedi: Emin miyiz hocam. Kendi bilgisayarıma bulaşsın istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben hiç sorun yaşamadım.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.699 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #15 comebackseytani dedi: Kms/2038 & Dijital & Online Aktivasyon Suite V9.8 burdaki KMS güvenilirdir bizzat kendilerine aittir tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Bu güvenilir mi hocam
comebackseytani dedi: Kms/2038 & Dijital & Online Aktivasyon Suite V9.8 burdaki KMS güvenilirdir bizzat kendilerine aittir tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Bu güvenilir mi hocam
7 703768 Centipat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 1.957 Çözümler 8 30 Kasım 2023 #16 lusie dedi: Emin miyiz hocam. Kendi bilgisayarıma bulaşsın istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam onun olması için kendi bilgisayarınızda KMSpico aktif etmeniz lazım.
lusie dedi: Emin miyiz hocam. Kendi bilgisayarıma bulaşsın istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam onun olması için kendi bilgisayarınızda KMSpico aktif etmeniz lazım.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.699 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #17 703768 dedi: Yok hocam onun olması için kendi bilgisayarınızda KMSpico aktif etmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de okuldaki bilgisayarlar UEFI mi bilmiyorum. Bu şekilde olsa UEFI olsa bile kurulum yapar mı?
703768 dedi: Yok hocam onun olması için kendi bilgisayarınızda KMSpico aktif etmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de okuldaki bilgisayarlar UEFI mi bilmiyorum. Bu şekilde olsa UEFI olsa bile kurulum yapar mı?
7 703768 Centipat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 1.957 Çözümler 8 30 Kasım 2023 #18 lusie dedi: Hocam bir de okuldaki bilgisayarlar UEFI mi bilmiyorum. Eki Görüntüle 2036590 Bu şekilde olsa UEFI olsa bile kurulum yapar mı? Genişletmek için tıkla... Hocam hiç Windows kurmadığımdan bilmiyorum maalesef.
lusie dedi: Hocam bir de okuldaki bilgisayarlar UEFI mi bilmiyorum. Eki Görüntüle 2036590 Bu şekilde olsa UEFI olsa bile kurulum yapar mı? Genişletmek için tıkla... Hocam hiç Windows kurmadığımdan bilmiyorum maalesef.