theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 15 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar KMS olup olmadığını bilmediğim bir sistemden UEFI Windows yazdırsam yeni sisteme KMS veya herhangi bir virüs bulaşır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2022
Arkadaşlar KMS olup olmadığını bilmediğim bir sistemden UEFI Windows yazdırsam yeni sisteme KMS veya herhangi bir virüs bulaşır mı?
raidExodus Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 4.931 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer Kocaeli, Derince Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ASUS TUF Gaming RTX 3060 OC Edition CPU: Intel Core i5-12400F RAM: Kingston Fury Beast RGB 2x8 GB CL16 3200MHz Anakart: MSI H610M Bomber PSU: ASUS TUF Gaming 650B 650W Depolama: 500 GB XPG Spectrix S20G, 2 TB Seagate SKYHAWK Surveillance 5900 RPM Kasa: ASUS TUF Gaming GT301 Göz göre göre kazıklanarak 27 bin civarı ödedim. Siz siz olun bu dönemde sistem toplamayın. Cinsiyet Diğer 15 Kasım 2022 #2 KMSpico olan sistemime format atmıştım ve silinmişti.
M Maliofficial Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.119 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #3 Hayır adı üstünde format her şey silinir.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 15 Kasım 2022 #4 Maliofficial dedi: Hayır adı üstünde format her şey silinir. Genişletmek için tıkla... raidExodus dedi: KMSpico olan sistemime format atmıştım ve silinmişti. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim başka usbye Windows yazdırdığım bilgisayarda kms veya virüs varsa bulaşır mı?
Maliofficial dedi: Hayır adı üstünde format her şey silinir. Genişletmek için tıkla... raidExodus dedi: KMSpico olan sistemime format atmıştım ve silinmişti. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim başka usbye Windows yazdırdığım bilgisayarda kms veya virüs varsa bulaşır mı?
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #5 KMSpico zararsız, bir şey olmaz. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2022
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 15 Kasım 2022 #6 theumtkyd dedi: Demek istediğim başka usbye Windows yazdırdığım bilgisayarda kms veya virüs varsa bulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Yazdırdığınız bilgisayarda KMS varsa diğer bilgisayara bulaşmaz.
theumtkyd dedi: Demek istediğim başka usbye Windows yazdırdığım bilgisayarda kms veya virüs varsa bulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Yazdırdığınız bilgisayarda KMS varsa diğer bilgisayara bulaşmaz.
TheComputerGeek Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 166 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #7 theumtkyd dedi: Demek istediğim başka USB'ye Windows yazdırdığım bilgisayarda KMS veya virüs varsa bulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Bir şey bulaşmaz hocam. Windows 10 kuracaksanız eğer Rufus vb programlar yerine Media Creation Tool kullanmanızı öneririm.
theumtkyd dedi: Demek istediğim başka USB'ye Windows yazdırdığım bilgisayarda KMS veya virüs varsa bulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Bir şey bulaşmaz hocam. Windows 10 kuracaksanız eğer Rufus vb programlar yerine Media Creation Tool kullanmanızı öneririm.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 15 Kasım 2022 #8 TheComputerGeek dedi: Bir şey bulaşmaz hocam. Windows 10 kuracaksanız eğer Rufus vb programlar yerine Media Creation Tool kullanmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... O zaman KMS'nin gideceğini sanmıyorum. Temiz kurulum en güzeli.
TheComputerGeek dedi: Bir şey bulaşmaz hocam. Windows 10 kuracaksanız eğer Rufus vb programlar yerine Media Creation Tool kullanmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... O zaman KMS'nin gideceğini sanmıyorum. Temiz kurulum en güzeli.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 15 Kasım 2022 #9 Hadi bakalım kuracağım. Umarım sorun çıkmaz. Bir şeyi beceremezsem buraya yazsam yardımcı olur musunuz?
Hadi bakalım kuracağım. Umarım sorun çıkmaz. Bir şeyi beceremezsem buraya yazsam yardımcı olur musunuz?
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 15 Kasım 2022 #10 theumtkyd dedi: Hadi bakalım kuracağım. Umarım sorun çıkmaz. Bir şeyi beceremezsem buraya yazsam yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Elimizden geleceği kadar yardım ederiz.
theumtkyd dedi: Hadi bakalım kuracağım. Umarım sorun çıkmaz. Bir şeyi beceremezsem buraya yazsam yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Elimizden geleceği kadar yardım ederiz.