theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 15 Kasım 2022 #11 Linux Kaymak dedi: Elimizden geleceği kadar yardım ederiz. Genişletmek için tıkla... Sistemde 1 TB M2 SSD var. Ona kurmak istiyorum şu an seçili ama yeni yazısına tıklayamıyorum. Ne yapmam lazım? @Caner2383 @messinicocugu theumtkyd dedi: Sistemde 1 TB M2 SSD var. Ona kurmak istiyorum şu an seçili ama yeni yazısına tıklayamıyorum. Ne yapmam lazım? @Caner2383 @messinicocugu Genişletmek için tıkla... Devam dedim bakalım. Dosya Ekleri IMG20221115205114.jpg 396,1 KB · Görüntüleme: 38 Son düzenleme: 15 Kasım 2022
Linux Kaymak dedi: Elimizden geleceği kadar yardım ederiz. Genişletmek için tıkla... Sistemde 1 TB M2 SSD var. Ona kurmak istiyorum şu an seçili ama yeni yazısına tıklayamıyorum. Ne yapmam lazım? @Caner2383 @messinicocugu theumtkyd dedi: Sistemde 1 TB M2 SSD var. Ona kurmak istiyorum şu an seçili ama yeni yazısına tıklayamıyorum. Ne yapmam lazım? @Caner2383 @messinicocugu Genişletmek için tıkla... Devam dedim bakalım.
Caner2383 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.493 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #12 theumtkyd dedi: Sistemde 1 TB M2 SSD var. Ona kurmak istiyorum şu an seçili ama yeni yazısına tıklayamıyorum. Ne yapmam lazım? @Caner2383 @messinicocugu Devam dedim bakalım. Genişletmek için tıkla... Sürücüleri biçimlendirin. Ardından kuruluma hazırsınız. @theumtkyd Windows'u diskleri biçimlendirmeden mi kurdunuz?
theumtkyd dedi: Sistemde 1 TB M2 SSD var. Ona kurmak istiyorum şu an seçili ama yeni yazısına tıklayamıyorum. Ne yapmam lazım? @Caner2383 @messinicocugu Devam dedim bakalım. Genişletmek için tıkla... Sürücüleri biçimlendirin. Ardından kuruluma hazırsınız. @theumtkyd Windows'u diskleri biçimlendirmeden mi kurdunuz?
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 15 Kasım 2022 #13 Caner2383 dedi: Sürücüleri biçimlendirin. Ardından kuruluma hazırsınız. @theumtkyd Windows'u diskleri biçimlendirmeden mi kurdunuz? Genişletmek için tıkla... Yok hocam biçimlendirdim. Biçimlendirdim hepsini sırayla sonra seçili olana devam dedim.
Caner2383 dedi: Sürücüleri biçimlendirin. Ardından kuruluma hazırsınız. @theumtkyd Windows'u diskleri biçimlendirmeden mi kurdunuz? Genişletmek için tıkla... Yok hocam biçimlendirdim. Biçimlendirdim hepsini sırayla sonra seçili olana devam dedim.
Caner2383 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.493 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #14 theumtkyd dedi: Yok hocam biçimlendirdim. Biçimlendirdim hepsini sırayla sonra seçili olana devam dedim. Genişletmek için tıkla... Hepsini biçimlendirip yaptıysanız hayırlı olsun.
theumtkyd dedi: Yok hocam biçimlendirdim. Biçimlendirdim hepsini sırayla sonra seçili olana devam dedim. Genişletmek için tıkla... Hepsini biçimlendirip yaptıysanız hayırlı olsun.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 15 Kasım 2022 #15 Caner2383 dedi: Hepsini biçimlendirip yaptıysanız hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Çok basitmiş yahu. Dediğim gibi son konuma bakar mısınız kafamda tek soru işareti o şu an.
Caner2383 dedi: Hepsini biçimlendirip yaptıysanız hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Çok basitmiş yahu. Dediğim gibi son konuma bakar mısınız kafamda tek soru işareti o şu an.
Gölge Hayalet Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 647 10 Şubat 2025 #16 theumtkyd dedi: Teşekkürler. Çok basitmiş yahu. Dediğim gibi son konuma bakar mısınız kafamda tek soru işareti o şu an. Genişletmek için tıkla... Format attığın bilgisayara kms bulaştı mı?
theumtkyd dedi: Teşekkürler. Çok basitmiş yahu. Dediğim gibi son konuma bakar mısınız kafamda tek soru işareti o şu an. Genişletmek için tıkla... Format attığın bilgisayara kms bulaştı mı?
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 19 Şubat 2025 #17 Gölge Hayalet dedi: Format attığın bilgisayara kms bulaştı mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hiçbir problem yok.
Gölge Hayalet dedi: Format attığın bilgisayara kms bulaştı mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hiçbir problem yok.