KMSPico Formatla Gitmemesi

Makaleler
9
Merhabalar, salaklık edip KMSPico kullandığım bilgisayara 6 ay kadar önce format atıp temiz kurulum yaptım. Bilgisayarı açtığımda Windows'u etkinleştirin uyarısı gelmedi, temel bilgileri görüntüleme kısmından kontrol ettiğimde ise "Windows etkinleştirildi" yazıyor ve altında ürün anahtarı yazıyor. Bu nasıl mümkün olabiliyor?

Elimde yeni almış olduğum Windows 10 ürün anahtarı var. Yeniden kurulum yapmak istiyorum ve bu anahtarı kullanmak istiyorum. Ben bu eski ürün anahtarından ve bu programdan nasıl tamamen kurtulabilirim?

Ürün anahtarının türünü (OEM, retail, mak vs.) öğrenmek için:

Eğer anahtar OEM değilse ürün anahtarını kaldırmak için:

OEM anahtarlar anakarta gömülüyor ve tamamen kaldırılmıyor diye biliyorum. Ancak formattan sonra tekrar kendi kendine etkinleşirse anahtarı Windows'tan kaldırıp kendi anahtarınızı girmeyi deneyebilirsiniz.

Format atarken ürün anahtarı soruyor orada girmeyi dene.
Zaten öyle yapmayı düşünüyordum da, ürün anahtarı gözüktüğü için KMSPico'nun tam olarak kalkmadığını düşündüm. Temiz kurulum yaptığımda önceki gibiKMSpico kalıntıları kalmadığından emin olmak istiyorum Bu arada zaman ayırıp cevap yazan herkese teşekkür ederim.

Bu şekilde. KMSPico ile aktif edip bilgisayarı formatladıktan sonra böyle olması normal mi? Kaldırıyorum ben bunu o zaman.

Son düzenleme:
Denetim Masası>Programlar ve Özellikler kısmından KMSPico'ya ait bir program olmadığından emin olun. Ek olarak görev yöneticisinin hizmetler ve ayrıntılar kısmında:

* KMS Connection Broker
* KMS R@1n
* Services_KMS.exe
* AutoPico.exe
* kmseldi.exe

işlemlerinin olmadığından emin olun ve ardından anahtarı kaldırın.

Bunlardan hiçbiri yok, fakat ürün anahtarını kaldırırken bu hatayı alıyorum:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…