KMSpico güvenli mi?

baranserker

Kilopat
Bilgisayara format atacağım, attıktan sonra "Windows'u etkinleştir" için KMSpico kullanmak güvenli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, kesinlikle güvenilir değildir ve saçma, gereksiz bir programdır. Yaptıktan sonra arama butonuna yazı yazamama sorununu yaşamamak için ucuza lisans alarak kullanabilirsiniz ya da etkinleştirmeden de kullanabilirsiniz.

Bilgisayara format atacağım, attıktan sonra "Windows'u etkinleştir" için KMSpico kullanmak güvenli mi?

20 lira vermek varken bilgisayarını virüs bulaştırmayın. İnternet üzerinden Windows anahtarı satın alın.

Linkini attığım 12 liralıkla ne farkı var? Ben 12 liralık kodu alıp aktifleştirdim.
İlk başta error verdi ama satıcı video gönderiyor error sorununu gidermek için.
Telefon numarasıyla doğrulama gibi bir şey yapıyorsunuz sonra aktifleşiyor. 2 dakikalık işlem.
Zararı var mıdır, orasını bilemiyorum.

Fiyatı önemli değil diyebilirim, nasıl olsa bu lisansların hepsi orijinal değil ama KMSpico'dan daha güvenilir. KMSpico kullanmadığınız ve normal olarak lisans girdiğiniz sürece bir sıkıntı olmaz, en fazla lisans patlayabilir. KMSpico'nun ne yaptığı belli değil. Lisansın ne yaptığı belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…