KMSPICO ile Windows 7 Yüklenirse güvenlik açısından problem olur mu?

Merhaba arkadaşlar benim Windows işletim sistemim Windows 8 idi. Ama bilgisayarciya götürdüm hem format hem de Windows 7 Ultimate atması için verdim ve şöyle dedim icine KMSPİCO loader gibi crack Windows yukleme dedim ama yuklenmesi gerekiyormus ve satın alımları durdurulmuş 600 TL falan.
Adam KMSPICO gibi program yüklese PC'ye yükleyeceğim Steam olsun, Uplay olsun bu hesaplara herhangi bir şey olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemimde kasma olacak o yüzden win7 kuruyorum
Yoksa crackle falan işim olmaz

Eminsin demi kardes ya korkuyorum
Korkuyorsan git 40 liraya Windows 10 Pro lisansı satan yerler var al kur kafan rahat olsun. Şahsen bende var Windows 10 Pro lisansı. Ama Windows 10 LTSB sürümünü kullanıyorum. KMS Auto Net ile etkinleştirdim. Daha sade olduğu için bu sürümü tercih ediyorum. Windows 7 gibi.

Adam herhangi bir program yuklememiş demiştim zaten. Yükleme diye PC'ye sağ tıklayıp özellikler diyince en altta Windows etkinleştirildi yazıyor. Key de de harfler yazıyor ortada OEM yazıyor. Adam OEM key mi girmiş kopyasını kullanıyor diyor.

Sanırım KMSpico en çok Windows 10 için tercih edilmekte. Şahsen korsana karşıyım. Linux Mint kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…