puogks004 Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #1 Bilgisayarımı daha yeni topladım ve Windows 10'umu KMSpico ile aktifleştirdim. Bu uygulamanın bir zararı var mıdır? (PC üst segment sayılabilir)
Bilgisayarımı daha yeni topladım ve Windows 10'umu KMSpico ile aktifleştirdim. Bu uygulamanın bir zararı var mıdır? (PC üst segment sayılabilir)
Çözüm 5 5 56153 29 Temmuz 2020 Korsan kullanmış oluyorsunuz. Program her ne kadar virüs içermeyecek olsa da indirdiğiniz yerden virüs bulaşmış olabilir. Orijinal bir anahtar satın alıp, Windows 10'u tekrardan yükleyerek aktifleştirmenizi tavsiye ederim.
Korsan kullanmış oluyorsunuz. Program her ne kadar virüs içermeyecek olsa da indirdiğiniz yerden virüs bulaşmış olabilir. Orijinal bir anahtar satın alıp, Windows 10'u tekrardan yükleyerek aktifleştirmenizi tavsiye ederim.
M MustafaC58 Centipat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 31 Yer Ankara 29 Temmuz 2020 #11 Bunu yapacağına Gittigidiyor gibi yerlerden 10 TL'ye dijital lisans al daha iyi. Virüs bulaşmış olabilir. Yazık olmasın bilgisayarına. Artı 0 Eksi
Bunu yapacağına Gittigidiyor gibi yerlerden 10 TL'ye dijital lisans al daha iyi. Virüs bulaşmış olabilir. Yazık olmasın bilgisayarına.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #12 KMSPico'yu sahibinin MDL Forum'da paylaştığı linkten indirirseniz sıkıntı olmayacaktır. Ama aracı sitelerden indirip de virüs yememek biraz zor açıkçası. Artı 0 Eksi
KMSPico'yu sahibinin MDL Forum'da paylaştığı linkten indirirseniz sıkıntı olmayacaktır. Ama aracı sitelerden indirip de virüs yememek biraz zor açıkçası.