KMSpico kullanmak zararlı mıdır?

Noodleyiyenkel

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar KMSpico ile Windows'u orijinal yapmak zararlı mıdır? Devlet dairelerindeki memurlar nasıl kullanıyor bilgisayarları?

Su anda sizle chatlesirken Valorant oynuyorum zaten. Insan on yargilarini kirmali.

Linux'ta Valorant? Nasıl başardın hocam?

Hocam ön yargı falan yok kendim kullandım Linux yükleyemedim Valorant'ı falan nasıl yüklediniz?

Hocam yanlış anladım mesajı arkadaş Linux için yazmış, ben Win 11 Enterprise sürümü kullanıyorum KMS programı ile.

Bununla gurur duymuyorum ama 10 yıldır kms ile windows kullanıyorum ayrıca oynadığım yüzlerce oyunu da korsan olarak bitirdim. Bilgisayarı eğlence amaçlı kullanıyorum. İş için veya önemli bilgilerin saklandığı bir ortam olarak kullanılacaksa windows başta olmak üzere bütün uygulamaların orjinal kullanılması taraftarıyım.

Boot ekraninda Windows Loader'i secip SSD'ye kurulu Windows 10'u aciyorum. Oradan Valorant oynuyorum.

Boot ekraninda Windows Loader'i secip SSD'ye kurulu Windows 10'u aciyorum. Oradan Valorant oynuyorum.

Bu Linux üzerinden oynanmadığını değiştirmiyor. Dualboot yapmayı ben de biliyorum Windows'tan oynuyorsunuz işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…