N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar KMSpico ile Windows'u orijinal yapmak zararlı mıdır? Devlet dairelerindeki memurlar nasıl kullanıyor bilgisayarları?
Arkadaşlar KMSpico ile Windows'u orijinal yapmak zararlı mıdır? Devlet dairelerindeki memurlar nasıl kullanıyor bilgisayarları?
TheAlcatraZ Centipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 299 Çözümler 1 10 Mayıs 2022 #81 375960 dedi: Ben sana diyorum ki Linux da Valorant oynayamazsın KMS ne alaka. Genişletmek için tıkla... Ben yaptım zaten açıklamayı, okuma yazman varsa anlarsın. Direk okumadan cevap yazmaya çalışırsan böyle olur işte. Artı 0 Eksi
375960 dedi: Ben sana diyorum ki Linux da Valorant oynayamazsın KMS ne alaka. Genişletmek için tıkla... Ben yaptım zaten açıklamayı, okuma yazman varsa anlarsın. Direk okumadan cevap yazmaya çalışırsan böyle olur işte.
Str0xy Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 762 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #82 Konu KMS'den çıkmış linux mevzusuna dönmüş. Bu arada eski bilgisayarımda 4 yıldır kmspico kullanıyordum herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Yeni aldığım bilgisayara hiç korsan yüklemediğim için 30-40 TL gibi cüzi bir miktara key aldım. Artı 0 Eksi
Konu KMS'den çıkmış linux mevzusuna dönmüş. Bu arada eski bilgisayarımda 4 yıldır kmspico kullanıyordum herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Yeni aldığım bilgisayara hiç korsan yüklemediğim için 30-40 TL gibi cüzi bir miktara key aldım.