KMSpico Microsoft'a bulaşır mı?

Cyberbug 2077

Hectopat
Makaleler
1
İyi günler. 1-2 yıl sonra yeni bir bilgisayar almayı planlıyorum. Benim de bu bilgisayarımda KMSpico etkin ve Technopat'taki konulardan birinin mesajında KMSpico'nun Microsoft'a bulaştığını (ürün kimliğine bağlanarak veya başka bir şekilde) ve diğer bilgisayarında Microsoft'ta oturum açtığında diğer bilgisayarına KMSpico ile lisans yapıldığını söylemişti. Benim sorum ise şu: Böyle bir şey mümkün mü? Mümkünse yeni bir orijinal key alıp etkinleştirirsem düzelir mi (temiz kurulum yapmadan)?

KMSpico bilgisayarınızı Microsoft'a değil kendi sunucularına bağlıyor diye biliyorum, her yeni açılışta farklı bir kod yazıp biriktire biriktire bilgisayarı yavaşlatıyor tarzı bir makale okumuştum yabancı bir forumda. Temiz format sonrası sorun çözülüyor, yani dert etmene gerek yok. Yeni bilgisayar, yeni başlangıç.

Tek çözüm formatlayıp kurtulmak, sıfırlama mıfırlama hikaye.

Tamam teşekkür ederim.

@Kaleo zaten gerekli cevabı vermiş. Ve ek olarak hocam sanırım KMS pico ile alakalı en az 4-5 konunuz var sizi her gün güvenlik kategorisinde görüyorum. Eğer bu kadar kafaya takıyorsanız atın format olsun bitsin.

Konuları kontrol ettim hocam 5'den fazla KMSpico konusu var, Google'a baş ağrısı yazıp kanser olduğunu öğrenen teyzeler gibi davranıyor dostumuz.

KMSPico, normal de kabul edilmeyen ya da çalışan bir anahtarı KMS servisini değiştirerek etkinleştirme olmasını sağlar fakat bunu yanın da arka planda gizli işler de yapar. Orijinal bir KMS servisine bağlı olmadığı için etkinleştirme orijinal olamaz. Uygulamanın çalışma mantığı, siz etkinleştirme yaptığınız zaman süreli etkinleştirme yapmış olursunuz ve bu etkinleştirmenin bir süresi vardır. KMSPico bu süreyi sıfırlayarak makineyi kalıcı olarak etkin yapmaya çalışır. KMSPico, Microsoft'a bulaşmaz, sadece makinenize bulaşır.

Tamam hocam teşekkür ederim her şey bitti de şu Microsoft olayına kafayı takmıştım, olmazmış teşekkür ederim.

Tamam hocam teşekkür ederim.

Konuları kontrol ettim hocam 5'den fazla KMSpico konusu var, Google'a baş ağrısı yazıp kanser olduğunu öğrenen teyzeler gibi davranıyor dostumuz.

Dediğim gibi hocam Microsoft'a bulaşması olayına biraz takılmıştım o da çözüldü olmazmış zaten teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…