Arown Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 135 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #11 Kaleo dedi: Korsanın zararları, asla gerçek bir key girmiyor. Arka planda sürekli kod yazarak sistemini çöp dolduruyor. Temiz format atıp tüm diski temizlemelisin, yoksa 1-2 ay içerisinde sistem kod birikiminden çok yavaşlayacak. Genişletmek için tıkla... Kardeşim hiçbir şeyi korsan yapmadım. Cümlenin sonunda da belirttim zaten hiçbir şekilde kurmadım diye.
Kaleo dedi: Korsanın zararları, asla gerçek bir key girmiyor. Arka planda sürekli kod yazarak sistemini çöp dolduruyor. Temiz format atıp tüm diski temizlemelisin, yoksa 1-2 ay içerisinde sistem kod birikiminden çok yavaşlayacak. Genişletmek için tıkla... Kardeşim hiçbir şeyi korsan yapmadım. Cümlenin sonunda da belirttim zaten hiçbir şekilde kurmadım diye.
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 8 Ocak 2021 #12 Arown dedi: Kardeşim hiçbir şeyi korsan yapmadım cümlenin sonundada belirttim zaten hiçbir şekilde kurmadım diye. Genişletmek için tıkla... Kurmaman demek bunu yapmadığın anlamına gelmez. CMD'de kod işler
Arown dedi: Kardeşim hiçbir şeyi korsan yapmadım cümlenin sonundada belirttim zaten hiçbir şekilde kurmadım diye. Genişletmek için tıkla... Kurmaman demek bunu yapmadığın anlamına gelmez. CMD'de kod işler
Arown Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 135 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #13 312971 dedi: Kurmaman demek bunu yapmadığın anlamına gelmez. CMD'de kod işler Genişletmek için tıkla... Korsan olup olmadığınıda kontrol ettim ben orjinal kullanıyorum KMSpico nun virüs olduğunu bile bile neden indiriyimki
312971 dedi: Kurmaman demek bunu yapmadığın anlamına gelmez. CMD'de kod işler Genişletmek için tıkla... Korsan olup olmadığınıda kontrol ettim ben orjinal kullanıyorum KMSpico nun virüs olduğunu bile bile neden indiriyimki