KMSpico nasıl kaldırılır?

mree

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 5700G - RX 6500 XT
CMD ile Windows aktifleştirdim ve slmgr /xpr yazdığımda tarih veriyor. Nasıl kaldıracağım?

Regeditin en ücra köşelerine kadar işliyor o illet program. Tertemiz kurulum risksiz ve en sağlıklı yol.

Formattan başka yolu yok mudur?

Tarih verince ne oluyor? Ben de aktifleştirmiştim KMS ile.

Başka bir konuda CMD'yi yönetici olarak açın slmgr /xpr yazın tarih veriyorsa KMSpico vardır diyordu.

CMD ile Windows aktifleştirdim ve slmgr /xpr yazdığımda tarih veriyor. Nasıl kaldıracağım?

KMSpico uygulama üzerinden etkinleştirmediyseniz ve zararlarındna korkuyorsanız bir zararı yok lakin KMSpico uygulamasını kullandıysanız tek çözüm formattır.

Başka bir konuda CMD'yi yönetici olarak açın slmgr /xpr yazın tarih veriyorsa KMSpico vardır diyordu.
Hmm anladım yüksek ihtimal el ile silmek sıkıntı olucaktır en iyisi temiz kurulum yapmak ben baktım şimdi kalıcı olarak etkinleştirildi yazıyor.

Formattan başka yolu yok mudur?

Deneyebilirsiniz.

CMD üzerinden KMS serverine bağlanıp yaptıysanız çok bir sorun yok KMSpico uygulamasıyla olsaydı daha sıkıntıydı. CMD üzerinden KMS serverine bağlanıp etkinleştiyse attığım rehbere bakarak çözebileceğinizi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…