KMSpico nasıl kaldırılır?

Oyunlar orijinalse bulut yedekleme yaptığın müddetçe savelerine bir şey olmaz. Oyunun yerelde bir save dosyası varsa adresi; C:\Users\Your username\ Documents\Rockstar Games\Red Dead redemption 2\Profiles\Hexadecimal number

Bulut yedekleme ne oluyor bilmiyorum ki format nasıl atılır onu da bilmiyorum birileri flaşlı demiş bazıları flaşsız demiş ben bir kere flaşsız attım ama yanlış dendi.

Bir USB belleğe yahut başka bir bilgisayara taşıyabilirsin.
Hangi dosyayı ve nasıl USB belleğe yükleyeceğim ilk defa yapacağım şey o kadar oyun oynanam boşa gitmesin

Bulut yedekleme ne oluyor bilmiyorum ki format nasıl atılır onu da bilmiyorum birileri flaşlı demiş bazıları flaşsız demiş ben bir kere flaşsız attım ama yanlış dendi.
Format USB'si hazırlayıp temiz kurulum yapacaksınız. İnternette kolayca bunun rehberlerini bulabilirsiniz.

Format at temiz kurulum yapsan tamam dır yoksa çözümü olmaz diye biliyorum.
Oyun savelerin içinde orijinalse araştır al crackse %localappdata% bir de "belgelerimi" al gir orada tek tek bak oyun kayıtlarını al benim fikrim bu.

Oyunlarım orijinal Steam üzerinden RDR2 It Takes Two aldım bir de Epic'te FC 24 ve BF2042 var bunların dosyalarını nasıl alabilirim?

Bir USB belleğe yahut başka bir bilgisayara taşıyabilirsin.

Yok hocam ben bu oyun dosyalarını nasıl saklayacağım hangi dosyayı seçmem gerek onu bilmiyorum.Hangi dosyaları flaşa yükleyeceğimi söyler misiniz

Oyunlarım orijinal Steam üzerinden RDR2 It Takes Two aldım bir de Epic'te FC 24 ve BF2042 var bunların dosyalarını nasıl alabilirim?
Valla orjinal oyunlarla pek bilgim yok ama yinede sen localappdataya birde belgelerime bak belki orda vardır veyada programfilese bak steam ve epicgames yazan klasör varsa içinde save fln gibi şeyler yazar biraz araştır bulursun umarım

Valla orjinal oyunlarla pek bilgim yok ama yinede sen localappdataya birde belgelerime bak belki orda vardır veyada programfilese bak steam ve epicgames yazan klasör varsa içinde save fln gibi şeyler yazar biraz araştır bulursun umarım
Sonra bu saveleri hepsini bir usb belleğe kopyala yap hepsini bulduğunda veya telefon şarjınla telefonunada depolaman varsa klasör olarak kopyalayabilirsin hani ben öyle yapmıştım bir ara sonra format usb si hazırla youtube den izle yaparsın fazla zor değil

Yok hocam ben bu oyun dosyalarını nasıl saklayacağım hangi dosyayı seçmem gerek onu bilmiyorum.Hangi dosyaları flaşa yükleyeceğimi söyler misiniz
Arkadaşlar ne formatı ya? Format mı atılır KMSpico için? Sakin ol ve şunları yap:
Bir bunu uygula önce:Rehber: KMSpico aktivasyonu nasıl kaldırılır?
Lisansı kaldırdığımıza göre şunları yapacağız:
1-MalwareBytes Anti-Malware Free ile Tam Tarama
2-ESET Online Scanner ve Emsisoft Emergency Kit ile Tam Tarama yapınız.
3-Bulunanları silin veya karantinaya alın.
KMSpico o kadar zararlı değil arkadaşlar abartmayın, zaten AV Yazılımları Kayıt Defterini tarar ve kayıt defteri zararlılarını da kaldırır. Dediklerimi yapın, bir şeycik kalmaz.

Arkadaşlar ne formatı ya? Format mı atılır KMSpico için? Sakin ol ve şunları yap:
Bir bunu uygula önce:Rehber: KMSpico aktivasyonu nasıl kaldırılır?
Lisansı kaldırdığımıza göre şunları yapacağız:
1-MalwareBytes Anti-Malware Free ile Tam Tarama
2-ESET Online Scanner ve Emsisoft Emergency Kit ile Tam Tarama yapınız.
3-Bulunanları silin veya karantinaya alın.
KMSpico o kadar zararlı değil arkadaşlar abartmayın, zaten AV Yazılımları Kayıt Defterini tarar ve kayıt defteri zararlılarını da kaldırır. Dediklerimi yapın, bir şeycik kalmaz.
Bunlar çıktı bende hepsini silmem mi gerekiyor gerekli değil demi bunlar trojen diyor zaten

Dosya Ekleri

• IMG_20240806_130930.jpg
    IMG_20240806_130930.jpg
    410 KB · Görüntüleme: 34

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı