Straler Kilopat Katılım 23 Nisan 2017 Mesajlar 136 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2018 #1 Dostlar biraz yanlışlık yapıp KMspico indirdim, bunu bilgisayardan format atmadan nasıl kaldırırım? Program ekle kaldırda gözükmüyor.
Dostlar biraz yanlışlık yapıp KMspico indirdim, bunu bilgisayardan format atmadan nasıl kaldırırım? Program ekle kaldırda gözükmüyor.
Berk Bera Özer Kilopat Katılım 4 Kasım 2016 Mesajlar 30 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2018 #2 Sanırsam Windows Defender KMSpico'yu tespit edebiliyordu. En kolayından onun aracılığıyla kaldırabilirsin.
Sanırsam Windows Defender KMSpico'yu tespit edebiliyordu. En kolayından onun aracılığıyla kaldırabilirsin.
Scpweppes Hectopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 627 Çözümler 1 21 Ağustos 2018 #3 Revo Unistaller ile iz bırkmadan silebilirsin.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 21 Ağustos 2018 #4 Windows+R tuşuna basarak çalıştır açın. Çalıştırın arama kutusuna ''services.msc'' yazarak Hizmetleri açın. KMSPico'ya ait hizmeti bulun. Hizmete sağ tıklayarak Dosya konumunu açın. Açılan dosyayı silmeden önce Hizmeti durdurun. Sonra KMSPico'nun kullandığı dosyayı kaldırın. Buna ek olarak Kaspersky, AdwCleaner ve Malwarebytes ile tarama işlemlerini gerçekleştirin. [Rehber] Kaspersky Rescue 2018 Güvenlik
Windows+R tuşuna basarak çalıştır açın. Çalıştırın arama kutusuna ''services.msc'' yazarak Hizmetleri açın. KMSPico'ya ait hizmeti bulun. Hizmete sağ tıklayarak Dosya konumunu açın. Açılan dosyayı silmeden önce Hizmeti durdurun. Sonra KMSPico'nun kullandığı dosyayı kaldırın. Buna ek olarak Kaspersky, AdwCleaner ve Malwarebytes ile tarama işlemlerini gerçekleştirin. [Rehber] Kaspersky Rescue 2018 Güvenlik
Deli Halid Hectopat Katılım 20 Haziran 2017 Mesajlar 265 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veteriner Hekim 21 Ağustos 2018 #5 Yanlışlık yapıp KMSpico mu indirdiniz ve de çalıştırdınız? Kesin çözüm formattır.
N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 21 Ağustos 2018 #6 Format. Hızlı ve etkili.
Straler Kilopat Katılım 23 Nisan 2017 Mesajlar 136 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2018 #7 Deli Halid dedi: Yanlışlık yapıp KMSpico mu indirdiniz ve de çalıştırdınız? Kesin çözüm formattır. Genişletmek için tıkla... Yanlışlıktan Kastettiğim istemeden olması değil. Aslında Key alacaktım fakat bir süreliğine KMspico ile denedim şuanda silmek istiyorum Olay bu. 26318 dedi: Windows+R tuşuna basarak çalıştır açın. Çalıştırın arama kutusuna ''services.msc'' yazarak Hizmetleri açın. Eki Görüntüle 324932 KMSPico'ya ait hizmeti bulun. Hizmete sağ tıklayarak Dosya konumunu açın. Açılan dosyayı silmeden önce Hizmeti durdurun. Sonra KMSPico'nun kullandığı dosyayı kaldırın. Buna ek olarak Kaspersky, AdwCleaner ve Malwarebytes ile tarama işlemlerini gerçekleştirin. [Rehber] Kaspersky Rescue 2018 Güvenlik Genişletmek için tıkla... Hizmetlerde ne yazık ki bulamıyorum gözükmüyor.
Deli Halid dedi: Yanlışlık yapıp KMSpico mu indirdiniz ve de çalıştırdınız? Kesin çözüm formattır. Genişletmek için tıkla... Yanlışlıktan Kastettiğim istemeden olması değil. Aslında Key alacaktım fakat bir süreliğine KMspico ile denedim şuanda silmek istiyorum Olay bu. 26318 dedi: Windows+R tuşuna basarak çalıştır açın. Çalıştırın arama kutusuna ''services.msc'' yazarak Hizmetleri açın. Eki Görüntüle 324932 KMSPico'ya ait hizmeti bulun. Hizmete sağ tıklayarak Dosya konumunu açın. Açılan dosyayı silmeden önce Hizmeti durdurun. Sonra KMSPico'nun kullandığı dosyayı kaldırın. Buna ek olarak Kaspersky, AdwCleaner ve Malwarebytes ile tarama işlemlerini gerçekleştirin. [Rehber] Kaspersky Rescue 2018 Güvenlik Genişletmek için tıkla... Hizmetlerde ne yazık ki bulamıyorum gözükmüyor.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 21 Ağustos 2018 #8 Komple kurtulmak için temiz kurulum öneririm. Ayrıca bir süre kullanmak için Windows'u etkinleştirmeden de kullanabilirdiniz.
Komple kurtulmak için temiz kurulum öneririm. Ayrıca bir süre kullanmak için Windows'u etkinleştirmeden de kullanabilirdiniz.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 21 Ağustos 2018 #9 Hizmetlerde ismi farklı olabilir. Çalışan hizmetlere ve Açıklaması olmayan hizmetlere bakın. Eğer böyle hizmetler varsa ekran görüntülerini paylaşın. Ayriyeten Bağlantıdaki yönergeleri uygulayın. How to remove KMSPico Trojan (Virus Removal Guide)
Hizmetlerde ismi farklı olabilir. Çalışan hizmetlere ve Açıklaması olmayan hizmetlere bakın. Eğer böyle hizmetler varsa ekran görüntülerini paylaşın. Ayriyeten Bağlantıdaki yönergeleri uygulayın. How to remove KMSPico Trojan (Virus Removal Guide)
Straler Kilopat Katılım 23 Nisan 2017 Mesajlar 136 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2018 #10 Arkadaşlar Denetim Masasında bulamadım ayrıca hizmetlerde de açıklamanıza uygun birşey gözükmüyor ne yapmalıyım?
Arkadaşlar Denetim Masasında bulamadım ayrıca hizmetlerde de açıklamanıza uygun birşey gözükmüyor ne yapmalıyım?