KMSpico nedir?

Yedinci Mühür

Decapat
Yakın zamanda PC'mi formatladım. Bundan önce yani bilgisayarı ilk topladığımda farklı bir bilgisayarcıya gidip işletim sistemi kurdurmuştum. KMSpico ile kurulmuş sanırım çünkü dosyalarsa öyle bir klasör vardı. Ben av olarak Kaspersky ve MBAM kullanıyordum. Tarama yapınca bir şey bulmuyordu. Buna ek eek, adwcleaner, kvrt ile de tarattım virüs yok diyordu. Buna rağmen keylogger vs. var mıdır o zamanda?

KMS pico korsan bir programdır.

Hocam ben kullanmamanızı tavsiye ederim. Mümkünse temiz kurulum yapın ve kendiniz Windows kurun. Verilerinizi çalınması ve daha bir sürü derttir KMSpico.

Windows ve Microsoft Office'i korsan olarak kullanmaya yarayan bir programdır. Yasal değildir.

KMSpico, Office ve Windows gibi işletim sitemi/programların deneme süresini arkaplanda uzatan yazılımdır. Açıkça söylemek gerekirse orijinal olarak yayınlandığı “My Digital Life” adlı forumdan indirilirse hiçbir yavaşlama veya sıkıntı olmadan kullanırsınız. Bizzat kendim KMS ile ve key ile etkinleştirilmiş Windows’u karşılaştırdım, hiçbir fark yok. Korsanı desteklemiyorum, kullanmanızı da önermiyorum.

Korsan olarak windows etkinleştirmeye yarayan program.
Şöyle de bir link bırakayım: Korsan Windows Kullanmak Neden Tehlikeli? - Technopat

Microsoft Windows ve Office uygulamalarını lisanslamaya yarıyan bir korsan uygulama. Bu uygulama normal program kaldırma ile tamamen kalkmıyor. Sosyalde detaylı anlatımı mevcuttu onu arayın daha bilgi sahibi olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…