hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #11 Alperen Can dedi: Hocam Program Files'tan ve Denetim Masasın'dan KMSpico'yu kaldırın. %appdata% ve %localappdata% klasörlerinde de KMSpico adlı klasör varsa kalıcı olarak kaldırın. Genişletmek için tıkla... Sadece bunlar var KMS olarak : mor ekmek dedi: Şuan KMSpico yok. OEM key ile etkinleştirilmiş. Kalıcı olarak etkinleştirildi yazıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl etkinleşti ki?
Alperen Can dedi: Hocam Program Files'tan ve Denetim Masasın'dan KMSpico'yu kaldırın. %appdata% ve %localappdata% klasörlerinde de KMSpico adlı klasör varsa kalıcı olarak kaldırın. Genişletmek için tıkla... Sadece bunlar var KMS olarak : mor ekmek dedi: Şuan KMSpico yok. OEM key ile etkinleştirilmiş. Kalıcı olarak etkinleştirildi yazıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl etkinleşti ki?
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 29 Ağustos 2021 #12 hacsiz seferi dedi: Sadece bunlar var KMS olarak : Eki Görüntüle 1152647 Hocam nasıl etkinleşti ki? Genişletmek için tıkla... Nasıl etkinleştiğini bilmiyorum. Ama temiz kurulum yapın. En iyi seçenek gibi duruyor. Windows 10 temiz kurulum nasıl yapılır?
hacsiz seferi dedi: Sadece bunlar var KMS olarak : Eki Görüntüle 1152647 Hocam nasıl etkinleşti ki? Genişletmek için tıkla... Nasıl etkinleştiğini bilmiyorum. Ama temiz kurulum yapın. En iyi seçenek gibi duruyor. Windows 10 temiz kurulum nasıl yapılır?
hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #13 mor ekmek dedi: Nasıl etkinleştiğini bilmiyorum. Ama temiz kurulum yapın. En iyi seçenek gibi duruyor. Windows 10 temiz kurulum nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... Sistemde 5400 RPM var, Windows 10'u kaldırmaz. mor ekmek dedi: Nasıl etkinleştiğini bilmiyorum. Ama temiz kurulum yapın. En iyi seçenek gibi duruyor. Windows 10 temiz kurulum nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsündeki dosyaları silsem yetmez mi?
mor ekmek dedi: Nasıl etkinleştiğini bilmiyorum. Ama temiz kurulum yapın. En iyi seçenek gibi duruyor. Windows 10 temiz kurulum nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... Sistemde 5400 RPM var, Windows 10'u kaldırmaz. mor ekmek dedi: Nasıl etkinleştiğini bilmiyorum. Ama temiz kurulum yapın. En iyi seçenek gibi duruyor. Windows 10 temiz kurulum nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsündeki dosyaları silsem yetmez mi?
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 29 Ağustos 2021 #14 hacsiz seferi dedi: Sistemde 5400 RPM var, Windows 10'u kaldırmaz. Ekran görüntüsündeki dosyaları silsem yetmez mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, yanlış bir şey söylemek istemem.
hacsiz seferi dedi: Sistemde 5400 RPM var, Windows 10'u kaldırmaz. Ekran görüntüsündeki dosyaları silsem yetmez mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, yanlış bir şey söylemek istemem.
hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #15 mor ekmek dedi: Bilmiyorum, yanlış bir şey söylemek istemem. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok. mor ekmek dedi: Bilmiyorum, yanlış bir şey söylemek istemem. Genişletmek için tıkla... Hocam konuda attığım kopya orijinal değildir mesajı gitmiş şimdi de.
mor ekmek dedi: Bilmiyorum, yanlış bir şey söylemek istemem. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok. mor ekmek dedi: Bilmiyorum, yanlış bir şey söylemek istemem. Genişletmek için tıkla... Hocam konuda attığım kopya orijinal değildir mesajı gitmiş şimdi de.
Alperen Can Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 348 Çözümler 4 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #16 mor ekmek dedi: Bir işe yarayacağını sanmıyorum. Silinse bile sanırım yine bilgisayar kendini KMS sunucusuna bağlıyor. Genişletmek için tıkla... Sunucuya bağlayınca ne oluyor hocam?
mor ekmek dedi: Bir işe yarayacağını sanmıyorum. Silinse bile sanırım yine bilgisayar kendini KMS sunucusuna bağlıyor. Genişletmek için tıkla... Sunucuya bağlayınca ne oluyor hocam?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.526 Makaleler 49 Çözümler 12 29 Ağustos 2021 #17 Yener K. dedi: Anladım hocam. Demek ki yapılan işlemin süresi bitmiş. Bunların süreli olanları da vardı diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam 180 gün süresi var.
Yener K. dedi: Anladım hocam. Demek ki yapılan işlemin süresi bitmiş. Bunların süreli olanları da vardı diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam 180 gün süresi var.