KMSpico sistemde kalmış mıdır?

ulman

Decapat
Daha fazla  
Bundan 2,3 yıl önce kurmuştum sonra Linux geçtim olmayınca Windows'u geri yükledim ama hala Windows etkinleştir yazısı yok ve sistemin rengini değiştirebiliyorum. Sizce hala KMSpico kalmış mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Deneyiniz.

Daha önce KMS ile ilgili hiçbir şey kullanmadım ancak formattan sonra bile Windows etkinse bunun tek açıklaması lisansın anakarta kurulmuş olmasıdır.

Kalmaması gerekiyor. Ben de kullandım bir zamanlar, temiz kurulumdan sonra gitmişti. Farklı sürümler OEM işlevi de görebilir tabii ki, bilemeyiz.

Makine kalıcı olarak aktifleştirildi.

Formattan sonra gitmiyorsa HWID yöntemi ile etkinleşmiştir. Zararı yoktur.

Linux'dan windownsa geçtim ama öncesinde Windows'u silmiştim geri yükledim format gibi bir şey yani neyse sağ olun.

Bundan 2,3 yıl önce kurmuştum sonra Linux geçtim olmayınca Windows'u geri yükledim ama hala Windows etkinleştir yazısı yok ve sistemin rengini değiştirebiliyorum. Sizce hala KMSpico kalmış mıdır?

Çok illet bir program iliğine kadar işliyor sistemin formattan sonra gidiyor genelde.

Tabii ki daha önce herhangi orijinal bir key girilmişse. Satın alıp herhangi bir key atmadıysa, ve sadece KMSPICO kullandıysa o da etkinleştirmiş olabilir hocam.

Sıkıntı var mı yok mu? Size göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…