xResk Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 1.803 Makaleler 1 Çözümler 15 28 Ağustos 2023 #11 LeqendLash dedi: Tabii ki daha önce herhangi orijinal bir key girilmişse. Satın alıp herhangi bir key atmadıysa, ve sadece KMSpico kullandıysa o da etkinleştirmiş olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... KMSpico olsa tarih yazardı ve format ile gidiyor zaten KMSpico.
LeqendLash dedi: Tabii ki daha önce herhangi orijinal bir key girilmişse. Satın alıp herhangi bir key atmadıysa, ve sadece KMSpico kullandıysa o da etkinleştirmiş olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... KMSpico olsa tarih yazardı ve format ile gidiyor zaten KMSpico.
LeqendLash Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 618 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #12 ulman dedi: Sıkıntı var mı yok mu? Size göre. Genişletmek için tıkla... KMspico mu kullandın sadece? Yoksa daha önceden OEM key satın aldığın oldu mu? xResk dedi: KMSpico olsa tarih yazardı ve format ile gidiyor zaten KMSpico. Genişletmek için tıkla... OEM key neden üretemesin?
ulman dedi: Sıkıntı var mı yok mu? Size göre. Genişletmek için tıkla... KMspico mu kullandın sadece? Yoksa daha önceden OEM key satın aldığın oldu mu? xResk dedi: KMSpico olsa tarih yazardı ve format ile gidiyor zaten KMSpico. Genişletmek için tıkla... OEM key neden üretemesin?
ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #13 LeqendLash dedi: KMSpico mu kullandın sadece? Yoksa daha önceden OEM key satın aldığın oldu mu? OEM key neden üretemesin? Genişletmek için tıkla... KMSpico.
LeqendLash dedi: KMSpico mu kullandın sadece? Yoksa daha önceden OEM key satın aldığın oldu mu? OEM key neden üretemesin? Genişletmek için tıkla... KMSpico.
4 442923 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 3.736 Çözümler 37 28 Ağustos 2023 #14 ulman dedi: Sıkıntı var mı yok mu? Size göre. Genişletmek için tıkla... Hayır sıkıntı olmaz KMSpico'nun tek sıkıntısı güvenlik formattan sonra düzelir.
ulman dedi: Sıkıntı var mı yok mu? Size göre. Genişletmek için tıkla... Hayır sıkıntı olmaz KMSpico'nun tek sıkıntısı güvenlik formattan sonra düzelir.
ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #15 442923 dedi: Hayır sıkıntı olmaz KMSpico'nun tek sıkıntısı güvenlik formattan sonra düzelir. Genişletmek için tıkla... Sağ ol abi.
442923 dedi: Hayır sıkıntı olmaz KMSpico'nun tek sıkıntısı güvenlik formattan sonra düzelir. Genişletmek için tıkla... Sağ ol abi.
xResk Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 1.803 Makaleler 1 Çözümler 15 28 Ağustos 2023 #16 LeqendLash dedi: KMSpico mu kullandın sadece? Yoksa daha önceden OEM key satın aldığın oldu mu? OEM key neden üretemesin? Genişletmek için tıkla... KMSpico ve HWID yöntemleri farklı çünkü. KMSpico belirli bir tarihe kadar etkinleştiriyor ama HWID yöntemi sınırsız anakarta işliyor.
LeqendLash dedi: KMSpico mu kullandın sadece? Yoksa daha önceden OEM key satın aldığın oldu mu? OEM key neden üretemesin? Genişletmek için tıkla... KMSpico ve HWID yöntemleri farklı çünkü. KMSpico belirli bir tarihe kadar etkinleştiriyor ama HWID yöntemi sınırsız anakarta işliyor.
4 442923 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 3.736 Çözümler 37 28 Ağustos 2023 #17 xResk dedi: KMSpico ve HWID yöntemleri farklı çünkü. KMSpico belirli bir tarihe kadar etkinleştiriyor ama HWID yöntemi sınırsız anakarta işliyor. Genişletmek için tıkla... KMSpico gibi uygulamalar anakarta key gömmezler.
xResk dedi: KMSpico ve HWID yöntemleri farklı çünkü. KMSpico belirli bir tarihe kadar etkinleştiriyor ama HWID yöntemi sınırsız anakarta işliyor. Genişletmek için tıkla... KMSpico gibi uygulamalar anakarta key gömmezler.
ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #18 xResk dedi: KMSpico ve HWID yöntemleri farklı çünkü. KMSpico belirli bir tarihe kadar etkinleştiriyor ama HWID yöntemi sınırsız anakarta işliyor. Genişletmek için tıkla... Eski bir konumu buldum CMD ile yapmışım bu olayı.
xResk dedi: KMSpico ve HWID yöntemleri farklı çünkü. KMSpico belirli bir tarihe kadar etkinleştiriyor ama HWID yöntemi sınırsız anakarta işliyor. Genişletmek için tıkla... Eski bir konumu buldum CMD ile yapmışım bu olayı.
xResk Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 1.803 Makaleler 1 Çözümler 15 28 Ağustos 2023 #19 442923 dedi: KMSpico gibi uygulamalar anakarta key gömmezler. Genişletmek için tıkla... Ben ne dedim? HWID yöntemi gömüyor.
442923 dedi: KMSpico gibi uygulamalar anakarta key gömmezler. Genişletmek için tıkla... Ben ne dedim? HWID yöntemi gömüyor.
4 442923 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 3.736 Çözümler 37 28 Ağustos 2023 #20 ulman dedi: Eski bir konumu buldum CMD ile yapmışım bu olayı. Genişletmek için tıkla... CMD ile yapılan etkinleştirme %100 güvenli olmasa da sıkıntı çıkarmaz.
ulman dedi: Eski bir konumu buldum CMD ile yapmışım bu olayı. Genişletmek için tıkla... CMD ile yapılan etkinleştirme %100 güvenli olmasa da sıkıntı çıkarmaz.