KMSpico sonrası klavye Windows uygulamalarında çalışmıyor

kaan_js

Hectopat
Daha fazla  
[Çözüldü]
Merhaba,

Bilgisayarımı güncelleştirmek için bir format atmıştım gereksiz şeyler de ortadan kalksın diye, KMS ile Windows etkinleştirmesi yaptım. Bilgisayar sonrasında yeniden başladığında Windows uygulamalarında (başlat menusunda aratma, dosya gezgininde aratma gibi) klavye çalışmamaya başladı.

Ne yapmam gerekiyor? Çözümü nedir bilen var mı? KMSpico'yu kaldırdım hala aynı problem devam ediyor.

Son düzenleme:
KMSpico'yu kaldırsanız bile kalıntı bırakıyor. Tavsiyem tekrar format atıp ucuza satılan kodlarla etkinleştirmeniz. Klavye sorunu programdan olmayadabilir ama her türlü o program çok zararlı bir program derhal kurtulmanızı tavsiye ederim.

Size kesinlikle katılıyorum,

Dersimi aldım kesinlikle KMSpico'nun bu derdi açtığına eminim.

Yükleyip sadece yeniden başlattım. "System32>ctfmon.exe" yolundaki uygulamayı Windows başlangıcında bir şekilde kapatıyor ve bu da bilgisayarın yazma işlemlerini kapatıyor.

Çözdüm bunu açarak yapılabiliyor fakat yine de bu yazılımın zararsız olduğu anlamına gelmez teşekkürler herkese dersimi aldım :)
KMSpico'yu kaldırsanız bile kalıntı bırakıyor. Tavsiyem tekrar format atipucuza satılan kodlarla etkinleştirmeniz. Klavye sorunu programdan olmayadabilir ama her türlü o program çok zararlı bir program derhal kurtulmanızı tavsiye ederim.

Ucuza lisans bulabileceğim bir kaynak önerirseniz çok sevinirim bu arada teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı