KMSpico tamamen silinir mi?

Diss2ready

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarda bir sorun vardı, yakındaki bilgisayarcıya götürdüm. Format attığımı söyledim, format istemiyorum dedim. Fakat KMSpico kurmuş öncesinde. Üstüne üstlük Driver Booster ile sürücüleri de güncellemiş. Windows Defender 30 virüs buldu. Getirdiğime pişman oldum. Bilgisayar 2 gün sonra elimde olacak, geldiği gibi format atacağım ama aklıma bir şey takıldı. Öncelikle flashı bilgisayara taktığım için format flash'ıma da virüs bulaşır mı format sırasında? Bir de Wi-Fi adaptör kullanıyorum, ASUS pce-AC68. bu virüs BIOS, ağ gibi yerlerde format atmamıza rağmen hala kalıyor mu?

(Windows 10 kullanıyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarda bir sorun vardı, yakındaki bilgisayarcıya götürdüm. Format attığımı söyledim, format istemiyorum dedim. Fakat KMSpico kurmuş öncesinde. Üstüne üstlük Driver Booster ile sürücüleri de güncellemiş. Windows Defender 30 virüs buldu. Getirdiğime pişman oldum. Bilgisayar 2 gün sonra elimde olacak, geldiği gibi format atacağım ama aklıma bir şey takıldı. Öncelikle flashı bilgisayara taktığım için format flash'ıma da virüs bulaşır mı format sırasında? Bir de Wi-Fi adaptör kullanıyorum, ASUS pce-AC68. bu virüs BIOS, ağ gibi yerlerde format atmamıza rağmen hala kalıyor mu?

En iyisi formattır

Driver güncellemeleri için kendin Windows Update üzerinden yapabilirsin

Deneme süreli de olsa Kaspersky kur

Nefret ediyorum şöyle adamlardan. Flash'ı BIOS ekranında takarsan virüs bulaşmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı