KMSpico ustunden Windows etkinlestirmek

lorddimitriy

Hectopat
Arkadaşlar yakın zamanda bilgisayarıma format attırdım. Ancak format atan arkadas ustun zekalı oldugu için KMSpico ustunden Windows etkinlestirmis. Bilgisayar virus yuvası olmadan kaldırmak istiyorum ama bunu format olmadan yapmak mumkun mu? 300 GB oyunu bastan bir daha yuklemek pek iç acıcı bir durum değil. Cevaplarınızı esirgemeyin.
Not: Bilgisayarda cok onemli belgeler ve fotograflar var. Önereceginiz işlem bir sekilde bu dosyaların kaybolması, zarar gormesi vb ihtimali varsa lutfen belirtin.

Son düzenleyen: Moderatör:
MiniTool Partition Wizard ile diskinizden belli bir bölme ayırın. O bölmeye önemli verilerinizi, oyunlarınızı kopyalayın. Format esnasında o bölümü silmeyin. Sadece işletim sistemini kuracağınız bölümü silin.

Konuya bir bakın derim.

Anladım peki bunun dısında bu fotografları belgeleri vs tasınabilir bir harddiske atsam virus o harddiskede bulasır mı?

bu konuya baktım ve soylenen kodu yazdım. KMS ana bilgisayar onbellegi devre dısı bırakıldı yazısı cıktı en altta.
Bulaşacağını düşünmüyorum. Hatta daha temiz bir yöntem bile olabilir.
tesekkurler.

bu konuya baktım ve soylenen kodu yazdım. KMS ana bilgisayar onbellegi devre dısı bırakıldı yazısı cıktı en altta.
Ben konudaki anlatılanlarla kaldırmıştım hocam. En son kontrol ettiğinizde etkinleştirme kısmında KMS yazmıyorsa kaldırılmıştır muhtemelen. Eğer herhangi bir kurulum/yazılım içeriyorsa onu ayrıca kaldırmanız gerekebilir. Ben CMD üzerinden KMS ile etkinleştirilmiş bir cihaz için denemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…