Onur E Kilopat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 46 2 Kasım 2021 #1 CMD'den komut yazınca bu ekran geliyor. Fullprogramindirden bir sürüm kurmuştum. Ama KMS ile aktif yazmıyor, sizce ne oldu burada?
CMD'den komut yazınca bu ekran geliyor. Fullprogramindirden bir sürüm kurmuştum. Ama KMS ile aktif yazmıyor, sizce ne oldu burada?
Efe Hakan Çetinkaya Kilopat Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 481 Çözümler 8 Yer Hatay / Dörtyol Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarım, Bilgisayar Teknik Servis 2 Kasım 2021 #2 AutoPico.exe Service_KMS.exe unins000.exe KMSELDI.exe UninsHs.exe tap-windows-9.21.0.exe Görev Yöneticisi'nden çalışan uygulamalara bakabilirsin. Veya başlangıçta çalışan programlara da bakabilirsin. Varsa belli olur.
AutoPico.exe Service_KMS.exe unins000.exe KMSELDI.exe UninsHs.exe tap-windows-9.21.0.exe Görev Yöneticisi'nden çalışan uygulamalara bakabilirsin. Veya başlangıçta çalışan programlara da bakabilirsin. Varsa belli olur.
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 2 Kasım 2021 #3 Onur E dedi: CMD'den komut yazınca bu ekran geliyor. Fullprogramindirden bir sürüm kurmuştum. Ama KMS ile aktif yazmıyor, sizce ne oldu burada? Eki Görüntüle 1204442 Genişletmek için tıkla... KMS yok key OEM görünüyor telaşlanma.
Onur E dedi: CMD'den komut yazınca bu ekran geliyor. Fullprogramindirden bir sürüm kurmuştum. Ama KMS ile aktif yazmıyor, sizce ne oldu burada? Eki Görüntüle 1204442 Genişletmek için tıkla... KMS yok key OEM görünüyor telaşlanma.