saygısızlık yapma Kilopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 1.876 Çözümler 40 16 Haziran 2022 #11 kino dedi: Ben KMSPico kullanmıyorum CMD üzerinden KMS ile aktifleştiriyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı mantık. Yine KMS sunucularına bağlanıyor.
kino dedi: Ben KMSPico kullanmıyorum CMD üzerinden KMS ile aktifleştiriyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı mantık. Yine KMS sunucularına bağlanıyor.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 16 Haziran 2022 #12 saygısızlık yapma dedi: Aynı mantık. Yine KMS sunucularına bağlanıyor. Genişletmek için tıkla... KMSPico hem zararlı barındırıyor hem de sunucuyu otomatik seçiyor. CMD üzerinden sen dilediğin sunucuyu yapabilirsin ve tamamen komut üzerine. Bir yazılım indirmiyorsun.
saygısızlık yapma dedi: Aynı mantık. Yine KMS sunucularına bağlanıyor. Genişletmek için tıkla... KMSPico hem zararlı barındırıyor hem de sunucuyu otomatik seçiyor. CMD üzerinden sen dilediğin sunucuyu yapabilirsin ve tamamen komut üzerine. Bir yazılım indirmiyorsun.