Çözüldü KMSPico'nun silindiği nasıl anlaşılır?

• Konuyu başlatan TH6
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 793
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TH6

Hectopat
Merhaba. Bilgisayarı formatlamıştım ve CMD ile Windows 10'u etkinleştirmiştim. Ama KMS kullandığım için pişman oldum. Rehber: KMSpico zararlısını kaldırma bu konu ile kaldırdım ve CMD ile lisansa bakmaya çalıştığımda "hata: Lisans bulunamadı" diyor. KMS'in bilgisayardan tamamen kalktığını mı belirtiyor? Bir de formata gerek var mı?

Çözüm
Tamamdır, kaldırılmıştır o zaman. Endişe etmenize gerek yok, rahat olabilirsiniz.
Kaspersky ile tam tarama yapınız. Tarama bittikten sonra bize geri dönüş sağlayınız. Format atmanıza gerek yok.
MBAM ile yaptım. MBAM sonuçlarında bir sıkıntı çıkmadı. Ancak istiyorsanız Kaspersky ile tarayım.

Tamamdır, kaldırılmıştır o zaman. Endişe etmenize gerek yok, rahat olabilirsiniz.

İfadeler: TH6
Çözüm
Rica ederim, ne demek.

Sağlamlisans gibi bir site üzerinden anahtar alıp güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz.

İyi günler dilerim.

İfadeler: TH6
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…