KMSPico'ya Engel

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba,

Sorunu aşmış arkadaşlar yeni bir sürüm çıkarmışlar ama bu seferde yüklerken birde OpenVPN TAP driverı yüklemek gerekiyor . Onun dışında pek bir şey yok. Google amcamıza "kms pico official" diye sorarsanız zaten programın orijianl sayfasını, en son sürümünü filan gösteriyor hemen.

Baktım da kmspico'nun sitesi engelli galiba. Google aramasında çıkmıyor.

Bende geliyor etkinleştir yazısı. Dota 2 oynarken çıkıyor. Az ölümden dönmedim.

Baktım da kmspico'nun sitesi engelli galiba. Google aramasında çıkmıyor.
Piratebay'de buldum.

- - - Güncellendi - - -

Ürün anahtarını silmekten başka bir işe yaramıyor maalesef, KMSPico 9.0.4 sürümü de aktivasyon yapmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dostlarım burada paylaşamıyorum simdi ama orijinal KMS Pico'nun en son surumu sorunu düzeltiyor ve artık Windows 8.1 ile tamamı ile uyumlu! Şu an için en son sürümü.

KMSpico v9.0.4.20131109_Beta1

Dikkat edersin tarih olarak ta devamı var yani en son sürümünü bulup deneyin, çalışıyor. Adam iki gün önce çıkarmış daha, siz hangi sürümü kullanıyorsunuz ?

Kmspico ile uğrasıcağınıza skype ile etkinleştirin. Tokens yedeğini alın kalıcı, sınırsız, işletim sistemiyle oynamayan bir işlem, güzel kafanızı yormayın bunlarla.

Skype kesin çözüm sağlıyorsa ondan yararlanalım. Uğraştırıcı falan olabilir, çözüm sağlıyorlarsa her yol mübah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…