KMSr@in.exe programı nedir?

H4k4n

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, ben Hakan. 1 hafta önce babam bilgisayarımı Windows 10 yaptırdı. Bilgisayarı açtığımda görev yöneticisinde KMSr@in.exe diye bir program fark ettim. Bu programın bir zararı var mıdır, bana bu program hakkında bilgiler verebilir misiniz?

Windows 10'u KMS ile etkinleştirmişsiniz bu yüzden o program arka planda çalışıyor.
Crakslı Windows 10 gibi düşünün.

Kimse hayrına bedavadan Windows 10 etkinleştirmez. Zararlıdır. Siz sistemi KMS'den temizleyip internette 10 TL'ye 20 TL'ye OEM Key'ler satılıyor onlardan alıp kullanmanız daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
KMS-R@1N'dir o.

Korsan Windows kullanıyorsunuz. Korsan kullanmayın. Sistem yapılandırmasını değiştirdiği için tavsiyem kendinizin tekrardan temiz kurulum yapıp orijinal lisansa geçiş yapmanız.

KMS-R@1N'dir o.

Korsan Windows kullanıyorsunuz. Korsan kullanmayın. Sistem yapılandırmasını değiştirdiği için tavsiyem kendinizin tekrardan temiz kurulum yapıp orijinal lisansa geçiş yapmanız.

Bu tür programlar kullanmaya gerek yok aslında. Windows deneme bitince tamamen kapatılmıyor ki zaten sadece kozmetikler falan kullanılmıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı