Kmss.exe virüs müdür?

Kaspersky, Malwarebytes, Avira gibi sağlam antivirüs programlarıyla tam tarama yapın. Uzun sürsün sorun değil, içiniz ısınmazsa birkaç kere de taratın.
Umarım Windows dosyalarına virüs bulaşmamıştır.

Tamamdır hocam, başka çare gözükmüyor, bilgisayarda anormal bir durum yok gözlemlediğim. Windows dosyalarına bulaştığını anlamamda pek mümkün görünmüyor. Kaspersky, Malwarebytes ikisini de sırayla indirip bir kaç kere taratıcam. Umarım sorunsuz bir şekilde temizlerim

Office'in ücretsiz sürümü olduğunu bilmiyordum. İşime yaracak teşekkür ediyorum hocam

Tamamdır hocam, başka çare gözükmüyor, bilgisayarda anormal bir durum yok gözlemlediğim. Windows dosyalarına bulaştığını anlamamda pek mümkün görünmüyor. Kaspersky, Malwarebytes ikisini de sırayla indirip bir kaç kere taratıcam. Umarım sorunsuz bir şekilde temizlerim

Office'in ücretsiz sürümü olduğunu bilmiyordum. İşime yaracak teşekkür ediyorum hocam
Taramadan önce geri yükleme noktası oluşturmanızı öneririm. Zira bu program Windows dosyalarına bulaştırıyor genellikle. Taramadan sonra bilgisayar mavi ekran vermeye başlarsa Windows dosyalarına bulaşmıştır demektir. Sistemi geri yükleyip o dosyaları temiz halleriyle değiştirmeniz gerekir.
Ama eğer KMS yakın zamanda yüklendiyse çok yayılmamıştır, bir taramayla temizlersiniz içiniz rahat olsun.

Merak etmeyin boşuna uzatmışsınız hortlata hortlata AutoKms virüs değildir :) .

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı