KMSSS.exe nedir?

Makaleler
1
KasperSky taraması sonucu böyle bir .exe dosyası bulundu. Acaba silmeli miyim? Çünkü bir ara Windows 10 ile ilgili bir şey olduğunu duymuştum sanırım.

Şuan bu dosyası silsem Windows herhangi bir hata verir mi? Zamanında Windows Usb elimde bulunmadığı için bilgisayarcıya kurdurtmuştum.

Şu an bu dosyası silsem Windows herhangi bir hata verir mi? Zamanında Windows USB elimde bulunmadığı için bilgisayarcıya kurdurtmuştum.

KMSpico Windows'u kandırarak kullanmış olduğunuz Windows'u orijinalmiş gibi yapar. Size tavsiyem o programı silmeniz ve temiz bir Windows 10 kurmanız.

Şu an bu dosyası silsem Windows herhangi bir hata verir mi? Zamanında Windows USB elimde bulunmadığı için bilgisayarcıya kurdurtmuştum.

Bilgisayarcıya gitmenize gerek yok boşa para vermeyin şunlara.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…