LeBlanc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.176 Çözümler 1 2 Ocak 2021 #1 Merhaba Keenetic Extra DSL AC1200 4x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier Fiyatı (hepsiburada.com) bu modemi almayı düşünüyorum. TurkNet kullanıcısıyım. Bu modem ile ilgili görüşleriniz nelerdir? Fiyatına göre iyi bir ürün mü?
Merhaba Keenetic Extra DSL AC1200 4x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier Fiyatı (hepsiburada.com) bu modemi almayı düşünüyorum. TurkNet kullanıcısıyım. Bu modem ile ilgili görüşleriniz nelerdir? Fiyatına göre iyi bir ürün mü?
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 2 Ocak 2021 #2 Gayet güzel. @Yener K. hocam ile ben bir alt modelini kullanıyoruz memnunuz.
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.653 Makaleler 66 2 Ocak 2021 #3 Güzel modem. Yazılımı ve donanım özellikleri gayet iyi. Tavsiye ederim. Alternatif: Zyxel Vmg3625-T50B
Güzel modem. Yazılımı ve donanım özellikleri gayet iyi. Tavsiye ederim. Alternatif: Zyxel Vmg3625-T50B
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 2 Ocak 2021 #4 LeBlanc dedi: Merhaba Keenetic Extra DSL AC1200 4x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier Fiyatı (hepsiburada.com) bu modemi almayı düşünüyorum. TurkNet kullanıcısıyım. Bu modem ile ilgili görüşleriniz nelerdir? Fiyatına göre iyi bir ürün mü? Genişletmek için tıkla... TurkNet kullanan birinin seçmesi gereken modemlerden birisi direk al.
LeBlanc dedi: Merhaba Keenetic Extra DSL AC1200 4x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier Fiyatı (hepsiburada.com) bu modemi almayı düşünüyorum. TurkNet kullanıcısıyım. Bu modem ile ilgili görüşleriniz nelerdir? Fiyatına göre iyi bir ürün mü? Genişletmek için tıkla... TurkNet kullanan birinin seçmesi gereken modemlerden birisi direk al.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 2 Ocak 2021 #5 AirJET dedi: TurkNet kullanan birinin seçmesi gereken modemlerden birisi direk al. Genişletmek için tıkla... "Stabil Wi-Fi performansı istiyorsan Qualcomm çipsetli cihazlara bakmalısın. Fiyatları biraz tuzludur. " Hocam sizin hesabınızı ele mi geçirdiler? Nerede eski AirJET?
AirJET dedi: TurkNet kullanan birinin seçmesi gereken modemlerden birisi direk al. Genişletmek için tıkla... "Stabil Wi-Fi performansı istiyorsan Qualcomm çipsetli cihazlara bakmalısın. Fiyatları biraz tuzludur. " Hocam sizin hesabınızı ele mi geçirdiler? Nerede eski AirJET?
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 2 Ocak 2021 #6 246941 dedi: "Stabil Wi-Fi performansı istiyorsan Qualcomm çipsetli cihazlara bakmalısın. Fiyatları biraz tuzludur." Hocam sizin hesabınızı ele mi geçirdiler? nerede eski airjet? Genişletmek için tıkla... Dostum o bütçede öyle bir cihaz olsa bulur atardım ama DSL modemlerin çoğu mediatek chipseti kullanıyor fiberde ise Wi-Fi sinyali ve cihaz yönetimi daha önemli olduğu için Qualcomm chipsetli cihazlar öneriyorum.
246941 dedi: "Stabil Wi-Fi performansı istiyorsan Qualcomm çipsetli cihazlara bakmalısın. Fiyatları biraz tuzludur." Hocam sizin hesabınızı ele mi geçirdiler? nerede eski airjet? Genişletmek için tıkla... Dostum o bütçede öyle bir cihaz olsa bulur atardım ama DSL modemlerin çoğu mediatek chipseti kullanıyor fiberde ise Wi-Fi sinyali ve cihaz yönetimi daha önemli olduğu için Qualcomm chipsetli cihazlar öneriyorum.