Kneetic Modem arayüzüne erişilmiyor

mitescere

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar,

Sorunum şu ki İnternetim de sorun olmamasına ve Wi-Fi ağına bağlı tüm cihazlarda hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen modem arayüzüne giremiyorum. Kapatıp açtım tüm kabloları çektim yeniden taktım fayda etmedi.

192.168.1.1 ve my.kneetic.net açılmıyor.

4 Tarayıcı değiştirdim yine olmadı. Otomatik DNS ve IP kullanıyordum. Manuel IP ve DNS denedim yine olmadı

Ağ ayarlarını sıfırladım denedim yine olmadı.

"Erişim Reddedildi (0x14)

Hata kodu:

403

Üzgünüz, fakat isteğinizi yerine getiremedik:-(

Lütfen, kaynak adının yazılışını kontrol edin. Bunun geçici bir sorun olabileceğini düşünüyorsanız, bu sayfayı biraz sonra yenilemeyi deneyin."

Hatanın açıklaması da bu;

0x14
(Erişim Engellendi)
20
  • Cihazın web arayüzüne uzaktan erişim yasaklanmıştır

Modeme reset atmak istemiyorum yazıcı telefon TV tablet kurulumları çok zor geçiyor benim: Onun dışındaki önerilere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ara yüze giriş yapmaya çalışırken cihazı modeme kablosuz mu bağladınız? Eğer kablosuz denediyseniz kablolu deneyin. Olmazsa paylaşacağım uygulamayı indirin ve bilgisayarınızın ağ ayarlarını sıfırlayın.

Pardon eksik yazmışım PC den kablolu denedim. Ayrıca tablet telefonlardan da denedim. Yani ne kabloluda ne kablosuz da arayüze giremiyorum.

Programı da denedim az önce bazı fix lerde X yani hata veriyor. SS ekledim.

İnternetim her cihazda sorunsuz ancak hiç bir cihazdan arayüze erişimim yok.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 94
Kullandığınız firmware'i hatırlıyor musunuz? Çünkü 3.5.X firmware'lerinde bu problemi gördük maalesef. Resetleyip 3.6.6 firmware'ini kurmayı deneyin.

Maalaesef hatırlamıyorum ama reset atmak istemiyorum çünkü yazıcı tablet telefon derken eşleştirmek çok zahmetli işler hocam.

Çözüm : Tel den mobil uygulama ile 3.6.6 sürümü kurarak sorunu çözdüm.

@chuk @V. Scaletta teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…