Recaizade Mahmut Efendi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 2.123 Makaleler 3 Çözümler 4 3 Mayıs 2017 #1 Chaos için kullanacağımız makro nasıl olmalıdır?
mrtos Hectopat Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 288 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2017 #2 Knight hakkında bilgim yok fakat, LOGİTECH G300S makrosu güzel kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.
Recaizade Mahmut Efendi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 2.123 Makaleler 3 Çözümler 4 3 Mayıs 2017 #3 mrtos dedi: Knight hakkında bilgim yok fakat, LOGİTECH G300S makrosu güzel kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Bana makro programı veya makro özellikli bir cihaz lazım değil. Chaos karakteri için en ideal kombo lazım.
mrtos dedi: Knight hakkında bilgim yok fakat, LOGİTECH G300S makrosu güzel kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Bana makro programı veya makro özellikli bir cihaz lazım değil. Chaos karakteri için en ideal kombo lazım.
mrtos Hectopat Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 288 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2017 #4 Recaizade Mahmut Efendi dedi: Bana makro programı veya makro özellikli bir cihaz lazım değil. Chaos karakteri için en ideal kombo lazım. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamışım kusura bakma 0zaman...
Recaizade Mahmut Efendi dedi: Bana makro programı veya makro özellikli bir cihaz lazım değil. Chaos karakteri için en ideal kombo lazım. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamışım kusura bakma 0zaman...
RaptorPC Hectopat Katılım 16 Mayıs 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2017 #5 illegal birşey arıyorsan yesilyurt gibi sitelerde mevcut