drakty Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 248 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #1 Merhabalar Knight Online açınca bu görüntüyle karşılaşıyorum.
uwu emrw kun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.289 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #2 Google sizi banlamış sanırım. Yanlış biliyorsam kahkaha emojisi atmak yerine yanlışımı düzeltebilirsiniz. Ticket atabilirsin. Artı 1 Eksi
Google sizi banlamış sanırım. Yanlış biliyorsam kahkaha emojisi atmak yerine yanlışımı düzeltebilirsiniz. Ticket atabilirsin.
KS KS drakty Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 248 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #3 uwu emrw kun dedi: Google sizi banlamış sanırım. Yanlış biliyorsam kahkaha emojisi atmak yerine yanlışımı düzeltebilirsiniz. Ticket atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Brave kullanıyorum o yüzden olabilirmi? Ticket atmayı denedim oyun parası istiyor. Artı 0 Eksi
uwu emrw kun dedi: Google sizi banlamış sanırım. Yanlış biliyorsam kahkaha emojisi atmak yerine yanlışımı düzeltebilirsiniz. Ticket atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Brave kullanıyorum o yüzden olabilirmi? Ticket atmayı denedim oyun parası istiyor.