K keita61 Femtopat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #1 Merhaba, Patch atarken resimde ilettiğim şekilde hata alıyorum. Farklı diske kurdum, olmadı. Diski iptal ettim, sadece C'ye kurdum, olmadı. CMD komutuyla IP temizleyip Defender'ı kapattım, olmadı. DNS değiştirdim, olmadı. IP değiştirdim, olmadı. Format attım, yine olmadı. Kayıt defterini kurcaladım, yine olmadı. Patch sürümünü geri aldım, ileri aldım, olmadı. Bilen veya buna benzer sorunla karşılaşan arkadaşlar destek olabilir mi? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 88,3 KB · Görüntüleme: 52 22.PNG 981 KB · Görüntüleme: 55
Merhaba, Patch atarken resimde ilettiğim şekilde hata alıyorum. Farklı diske kurdum, olmadı. Diski iptal ettim, sadece C'ye kurdum, olmadı. CMD komutuyla IP temizleyip Defender'ı kapattım, olmadı. DNS değiştirdim, olmadı. IP değiştirdim, olmadı. Format attım, yine olmadı. Kayıt defterini kurcaladım, yine olmadı. Patch sürümünü geri aldım, ileri aldım, olmadı. Bilen veya buna benzer sorunla karşılaşan arkadaşlar destek olabilir mi?
Çözüm Hiraeth 13 Şubat 2025 İnternetiniz kaynaklı olabilir mi acaba, interneti kesip telefonunuzdan mobil ağ ile denediniz mi hiç?
İnternetiniz kaynaklı olabilir mi acaba, interneti kesip telefonunuzdan mobil ağ ile denediniz mi hiç?
Hiraeth Megapat Katılım 19 Eylül 2014 Mesajlar 701 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRETMEN 13 Şubat 2025 #2 İnternetiniz kaynaklı olabilir mi acaba, interneti kesip telefonunuzdan mobil ağ ile denediniz mi hiç? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2025 Artı 1 Eksi Çözüm
İnternetiniz kaynaklı olabilir mi acaba, interneti kesip telefonunuzdan mobil ağ ile denediniz mi hiç?
KS KS K keita61 Femtopat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #3 Hiraeth dedi: internetiniz kaynaklı olabilir mi acaba, interneti kesip telefonunuzdan mobil ağ ile denediniz mi hiç Genişletmek için tıkla... Evet, mobilden bağlanınca patch attı. Şimdi girebiliyorum, teşekkür ederim. O kadar kurcaladım ki basit şeyi göremedim, sağ olun. Sorun çözülmüştür. Artı 0 Eksi
Hiraeth dedi: internetiniz kaynaklı olabilir mi acaba, interneti kesip telefonunuzdan mobil ağ ile denediniz mi hiç Genişletmek için tıkla... Evet, mobilden bağlanınca patch attı. Şimdi girebiliyorum, teşekkür ederim. O kadar kurcaladım ki basit şeyi göremedim, sağ olun. Sorun çözülmüştür.
Hiraeth Megapat Katılım 19 Eylül 2014 Mesajlar 701 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRETMEN 13 Şubat 2025 #4 keita61 dedi: Evet, mobilden bağlanınca patch attı. Şimdi girebiliyorum, teşekkür ederim. O kadar kurcaladım ki basit şeyi göremedim, sağ olun. Sorun çözülmüştür. Genişletmek için tıkla... çözülmesine sevindim iyi PK lar Artı 0 Eksi
keita61 dedi: Evet, mobilden bağlanınca patch attı. Şimdi girebiliyorum, teşekkür ederim. O kadar kurcaladım ki basit şeyi göremedim, sağ olun. Sorun çözülmüştür. Genişletmek için tıkla... çözülmesine sevindim iyi PK lar