K knightonline55 Decapat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 200 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #1 Knight Online oyununda kullanabileceğim mouse önerebilir misiniz? G300s var fakat sol tuş bir basıyor bir basmıyor.
Knight Online oyununda kullanabileceğim mouse önerebilir misiniz? G300s var fakat sol tuş bir basıyor bir basmıyor.
Birisiokadar Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 1.424 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #2 Hocam teknik konulardan anlıyorsanız mouseun switchini değişebilirsiniz. Onun haricinde ben aynı mouseda sol tıkın yanındaki tuşu sol tık olarak atamış bir dönem de öyle kullanmıştım. Fikir olsun.
Hocam teknik konulardan anlıyorsanız mouseun switchini değişebilirsiniz. Onun haricinde ben aynı mouseda sol tıkın yanındaki tuşu sol tık olarak atamış bir dönem de öyle kullanmıştım. Fikir olsun.
T tobisto Megapat Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #3 Logitech G300S işinizi görür fakat ömrü kısadır.