Knight Online için RTX 3050 Ti mı seçilmeli i7-12700H mı?

hasan90gs

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba Knight Online için laptop ASUS TUF GTX3050 mi seçmeliyim Intel 12700H grafik kartı entegre grafik mi seçmem gerekiyor? Hangisi daha güçlü.

GTX 3050 Ne? RTX 3050'yi seçin fakat Knight Online düşük bir oyun olduğu için fazla güç tüketmemesi için entegre grafik kartını seçebilirsiniz. Ayırca i7-12700H işlemci değil mi? Nasıl seçeceksiniz?

İntel İris Xe'i mi kastediyorsunuz?
Sanırım soru "RTX3050'mi yoksa dahili İris Xe'mi?"

İntel İris Xe'i mi kastediyorsunuz?
Muhtemelen o ama işlemci ile grafik kartı aynı şey bile değil çok farklı şeyler arkadaş nasıl karıştırmış anlamadım.

Muhtemelen o ama işlemci ile grafik kartı aynı şey bile değil çok farklı şeyler arkadaş nasıl karıştırmış anlamadım.
Sanırım 2 ürün var arasında kaldığı birisi RTX3050'li diğerinde GPU yok İris Xe var. Hangisini alayım diyor. En azından öyle anladım.

Knight onlie sürekli hata veriyor ve oyundan atıyor 35 gündür bu sorunla uğrasıyorum 7 kere fotmat attım düzelmedi sorunum 150 çözüm yolu denedim tüm runtimeler yüklü olmasına rağmen windows 11 pro 11 home 10 pro 10 home kurdum düzelmiyor şuan 10 home kurulu driver booster 10 ile tüm driverleri da yüklüyorum sorunum düzelmedi yardımcı olurmusunuz pc yeni 1 aylık asus tuf game f15 Ndivia denetim masasında ekran kartı seçili şuanda entegre grafiktede veriyor hata ndivia 3050 rtx dede ben modelini belirtmek için yazdım intel 12700H ı arc denetimi intel programıda yüklü güncel olmayan hic bir şeyi yok fakat çözemedim yardımcı olabilicek yok mu ?

Yeni konu aç, yardımcı illaki olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…