Arkadaşlar ağırlıklı olarak Knight Online olmakla beraber arada CS:GO ve LoL tarzı oyunları donmadan kasmadan oynayabileceğim çok uçuk kaçık olmayan bir laptop almak istiyorum kendime. FPS gibi takıntım yok. Yazdığım üç oyunu donmadan oynayabileceğim bir tavsiye bekliyorum, teşekkürler.
Arkadaşlar ağırlıklı olarak Knight Online olmakla beraber arada CS:GO ve LoL tarzı oyunları donmadan kasmadan oynayabileceğim çok uçuk kaçık olmayan bir laptop almak istiyorum kendime. FPS gibi takıntım yok. Yazdığım üç oyunu donmadan oynayabileceğim bir tavsiye bekliyorum, teşekkürler.
Illaede oyuncu laptopu almana gerek yok donanimlari iyi en az 8gb ramli Amd ise 3500U veya 3500un baska modelleri U modelini almasan daha iyinolur tabi ssd si olsun yeter (U=Ultrabook) bu yuzdeb amsan u modelini iyi olur h tu sanirim oyun icin amd modeli intel ise 6 ve 7 . Nesil olmasin 8 olsn 6 ve 7 onermem
Ryzen knight online düşmanı. Pvp oynarken ryzen işlemci ile asasta minor çıkmıyordu. i3 11. nesile geçtim dünya varmış. Altta attığım laptopa 4 ram daha eklersen dediğin oyunları ve özellikle knight onlineda farkı amd işlemciye göre çok rahat hissedersin. Pişman olmazsın.