B ByArnold Kilopat Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 24 17 Mayıs 2020 #11 Aybo59 dedi: a4 tech x7 konu tartışmaya kapalı bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Bro link verme şansın varmı bulamadım da. Yada tam modelini yazarsan sevinirm.
Aybo59 dedi: a4 tech x7 konu tartışmaya kapalı bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Bro link verme şansın varmı bulamadım da. Yada tam modelini yazarsan sevinirm.
M mrat.ak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 348 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖGG 24 Mayıs 2020 #12 Hocam aslında kendi cevabını kendin vermişsin Logitech G102 öneririm
ForzaGame Femtopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2020 #13 Merhabalar pvp server mage için ucuz yollu bi macro mouse önerisi olan var mı exp kasmak için z skill yapabilecek bi mouse ariyorum
Merhabalar pvp server mage için ucuz yollu bi macro mouse önerisi olan var mı exp kasmak için z skill yapabilecek bi mouse ariyorum
Mehmet Bakkal Hectopat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 103 17 Kasım 2020 #14 Logitech software destekli bir mouse yeterli olur Logitech'in macro hızı falan güzel X7 gibi tavsiye ederim KO çok oynadım Logitech işini görür sadece Razer'in Synapse 3 birazcık yavaş gibi diğer macrolara göre.
Logitech software destekli bir mouse yeterli olur Logitech'in macro hızı falan güzel X7 gibi tavsiye ederim KO çok oynadım Logitech işini görür sadece Razer'in Synapse 3 birazcık yavaş gibi diğer macrolara göre.