Knight Online Mavi ekran hatası

Öncelikle sürekli "Konu Güncel" yazmak yerine, mesajınızın üstündeki "Konu Araçları"ndan "Konuyu Öne Çıkar"ı seçerek, konuyu diğer konular arasından başa çıkarabilirsiniz. Böylelikle ceza da yememiş olursunuz. ;)

Ardından işletim sistemi olarak Windows 7 kullandığınızı gördüm. Tavsiyem son sürüm Windows 10'a geçmeniz olacaktır. (Sistem özelliklerinizi yazmadığınızdan, "UEFI Kuruluma" yönlendiriyorum sizi.) #Windows 10 UEFI Temiz Kurulum

Forumda Windows 7 desteğinin olmadığını size hatırlatmak isterim. Yine de bir, iki kişi vicdanına yenik düşüp size yardım edebilir. Ama forum topluluğu genel olarak yardımcı olamayacaktır size.

Konuyu okuyunuz. #Windows 7 Desteği Sona Ermiştir!

Sorununuza gelecek olursak sorunun kaynağı şu hata: "CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT"

Çözümünü araştırdığımda ise şöyle bir konu buldum. Umarım işinize yarar... #CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT Hatası

Windows 10 Da Bana Gerekli çoğu şey desteklenmiyor ve oynadıgım oyunlarada girmiyor.Bu aldıgım Mavi ekran hataları nın kaynağı ney yokmu tam bi bilgi vericek

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı