Ekmels Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 36 30 Kasım 2024 #1 Başlıktan da görmüş olucağnız gibi Knight Online'ı nereden indirmeliyim? Bunun için Steam mi daha iyidir yoksa kendi sitesi mi?
Başlıktan da görmüş olucağnız gibi Knight Online'ı nereden indirmeliyim? Bunun için Steam mi daha iyidir yoksa kendi sitesi mi?
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.884 Makaleler 2 Çözümler 8 30 Kasım 2024 #2 Steam ile kendi sitesi aynı versiyon değil. Kendi sitesindeki USKO diye geçer Steam ise SteamKO. Bu siteden indireceksin.
Steam ile kendi sitesi aynı versiyon değil. Kendi sitesindeki USKO diye geçer Steam ise SteamKO. Bu siteden indireceksin.
Ekmels Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 36 30 Kasım 2024 #3 GTX660M dedi: Steam ile kendi sitesi aynı versiyon değil. Kendi sitesindeki usko diye geçer Steam ise steamko. Bu siteden indireceksin. Genişletmek için tıkla... Hocam farkları nelerdir? Oyuna yeni başlayacağım hangisi benim için sağlıklı olur.
GTX660M dedi: Steam ile kendi sitesi aynı versiyon değil. Kendi sitesindeki usko diye geçer Steam ise steamko. Bu siteden indireceksin. Genişletmek için tıkla... Hocam farkları nelerdir? Oyuna yeni başlayacağım hangisi benim için sağlıklı olur.
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.884 Makaleler 2 Çözümler 8 30 Kasım 2024 #4 Ekmels dedi: Hocam farkları nelerdir? Oyuna yeni başlayacağım hangisi benim için sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... SteamKO ölü bir pazar. Knight asıl USKO dur. En iyisi USKO başlaman.
Ekmels dedi: Hocam farkları nelerdir? Oyuna yeni başlayacağım hangisi benim için sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... SteamKO ölü bir pazar. Knight asıl USKO dur. En iyisi USKO başlaman.