Knight Online Oynarken Bilgisayarın Uyku Moduna Girmesi

Arda Soyalp

Hectopat
Daha fazla  
AMD Radeon R7 240 (2 gb) Ekran kartına sahibim.

Knight Online adlı oyunda oynarken çok farklı bir sorun ile karşılaşıyorum. Oyunu oynarken birden ekran gidiyor ve bu karşıma çıkıyor daha sonra uyku moduna alıyor. Hiçbir şekilde bilgisayar açılmıyor. Tamamen kapatıp açmam gerekiyor. Sorunu araştırdığımda ise hiçbir şekilde bir sonuç bulamadım. Tek bulduğum ise bir arkadaşın farklı bir oyunda yaşadığı sorun:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fakat arkadaş videoda donanımsal bir sorunun olmadığını söyleyerek ürünü geri gönderdiklerini iletiyor. Şuan ise bilgisayarımın garantisi devam etmekte ne yapmam gerektiği hakkında hiç bir fikrim yok yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Denetim masası> Güç Seçenekleri > Yüksek performans > Plan ayarlarını değiştir> Uyku zamanı> Hiçbir zaman.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fakat arkadaş videoda donanımsal bir sorunun olmadığını söyleyerek ürünü geri gönderdiklerini iletiyor.

Farenin tekerleğini kullanıp iki kaydırma yaparak yorumları okusaydın ekran kartının arızalı olduğunu öğrenebilirdin. Senin de benzer şekilde ekran kartın arızalı.

Denetim masası> Güç Seçenekleri > Yüksek performans > Plan ayarlarını değiştir> Uyku zamanı> Hiçbir zaman.

Konuyu okuma zahmetinde bulundunuz mu? Oyun oynarken PC uykuya dalar mı? Buradaki mantık nedir? Yok öyle bir şey tabii ki. Ekran kartı arızalı olduğundan devre dışı kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…