Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar. Konuyu hiç uzatmadan direk gireceğim. Knight Online oynayanlar özelliklebilirlerki pkda ve maradonda FPS düşüş sorunu başlı başına bir derttir. Ben asas karakteri oynuyorum macro açtığımda düşük FPS'lerde minör alamıyorum. Bunun için sadece Knight oynamak için bir sistem toplamaya karar verdim. Yaptığım araştırmaların sonucunda buradan sonrası önemli. Knight Online tekli çekirdek işlemci kullandığı için tekli çekirdek performansı yüksek ürünler tercih etmeliyim ve işlemci kesinlikle Intel olmalı Intel ASUS uyumu ile çok daha iyi FPS'ler alındığı ortada bu konunun benim gibi birçok k. O hastası arkadaşımın da işine yarayacağından hiç şüphem yok.
Dahili grafik işlemcisi olmalı mı? Ve overclock yapmaktan pek anlamam sizce yapılmasına uygun bir işlemci mi tercih etmeliyim.
Sıralaması tekli çekirdek performası yüksek değerden aşağıya doğru yapılmıştır.
1-i5-11400
2-11400F
3-i5-9600K
4-i7-8700K
5-i3-9350KF
6-i7 7700K (fiyat performans açısından kafama en çok yatan)
7-I7 8700.
8-i5 8600K.
9-i5 10400F.
10- i7 7700.
Seçeceğim işlemciye uygun ASUS veya MSI anakart önerilerilerinede ihtiyacım var.
Ekran kartı ASUS NVIDIA GeForce GT1030 GDDR5 OC Edition 2 GB 64 Bit. Fakat gönlüm 128 bit ekran kartı olmasından yana işlemcime uygun bir ekran kartı öneriniz varsa da açığım.
RAM, kasa, Power, soğutma, monitör olarak henüz aklımda bir şey yok öncelikli olarak işlemci anakart ve ekran kartını şekillendirdikten sonra diğerleride şekillenecektir diye umuyorum şimdiden çok teşekkür ederim yorumlarınız benim için değerli.
TOPLAM BÜTÇE : 7500TL