KNMaster KN6100 Pro alınır mı?

ECicek

Kilopat
AGV k1s kask kullanıyorum ve günün çoğunu işim gereği motor tepesinde geçirmekteyim. Kablosuz kulaklıklarımı her kaskımı takıp çıkarışımda düşürmekten yorulduğum için bir intercom arayışına girdim. KN6100 Pro modelini gördüm fakat beğenen sayısı olduğu kadar şikayetçi olan kişiler de oldukça fazlaydı. Bütçe konusunda duruma göre esnek davranabilirim ama mümkünse 5000TL bandını geçmeyecek şekilde intercom önerilerine açığım veya knmaster 6100 Pro kullanan hocalarım varsa deneyimlerini aktarabilirseler çok memnun olurum, şimdiden teşekkürler.

Kanka merhaba biraz daha bütçeyi zorlayabilirse cardo al hem ses seviyesi iyi hem de kalitesi baya iyi.

Kanka merhaba biraz daha bütçeyi zorlayabilirse cardo al hem ses seviyesi iyi hem de kalitesi baya iyi.
Hocam öncelikle iyi geceler diler, teşekkür ederim. Önermiş olduğunuz markanın Cardo Spirit modeline baktım çünkü en fazla ona bütçemi ayırabilirim gibi gözüküyor. Sizlere zahmet birkaç sorum daha olacak:

Bu model ile KN6100 Pro arasındaki fiyat farkına değecek güzel bir fark var mıdır?

Veya Cardo Spirit dışında yine bu fiyat bandına uyacak başka bir öneriniz var mı acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı