Kobe Bryant hayatını kaybetti

Twitter'da kendisi de uçak kazasında öleceği yazılmış. R.I.P

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Yanda televizyon açıktı. Spor kanalında birden yükselerek Kobe Bryant'ı helikopter kazasında öldüğünü söylediler. Araştırdım. Maalesef doğru. Helikopterden kimse sağ çıkmamış.

RIP :(. Mamba out.
Arkadaşlar, basketbolda en iyi yaptığım hareket Kobe'nin stop-jumpshot hareketidir. Bu hareketi yapabilmek, bu efsaneyi izlemek ve bu efsaneyle büyümekten dolayı kendimle gurur duyuyorum.

Kızlarının da ölmesine içim parçalandı. Kobe çok büyük efsaneydin be. 2000-2002 arası three peat ve 2009-2010 back to back'ini canlı izlemiştim. Shaq ayrılmasaydı 7-8 tane şampiyonluğun vardı.

Huzur içinde yat efsane.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı