The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.451 Makaleler 49 Çözümler 12 15 Ağustos 2024 #1 Merhaba, ODTÜ bilgisayar mühendisliği vs Koç bilgisayar mühendisliği konusunda; sadece öğretim üyelerini karşılaştırma yaparsak hangi üniversitenin hocaları daha iyidir? Bu sadece bilgisayar mühendisliği için soruyorum.
Merhaba, ODTÜ bilgisayar mühendisliği vs Koç bilgisayar mühendisliği konusunda; sadece öğretim üyelerini karşılaştırma yaparsak hangi üniversitenin hocaları daha iyidir? Bu sadece bilgisayar mühendisliği için soruyorum.
CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.736 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #2 ODTÜ'yü tercih ederim.
SkyHawking Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 807 Çözümler 3 15 Ağustos 2024 #3 Koç'ta okumanı tavsiye derim. Mühendisliklerde ilin de önemi çok büyük.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.451 Makaleler 49 Çözümler 12 15 Ağustos 2024 #4 Dünya sıralamasında ODTÜ daha önde gözüküyor ama yine de kafam karıştı. Bu arada ben öğrencileri sormuyorum. Akademisyenin kalitesini merak ediyorum. Elbette oralara gitmek çok zor ama öğretim üyelerinin geleni nasıl olduğunu merek ediyorum. @Teru
Dünya sıralamasında ODTÜ daha önde gözüküyor ama yine de kafam karıştı. Bu arada ben öğrencileri sormuyorum. Akademisyenin kalitesini merak ediyorum. Elbette oralara gitmek çok zor ama öğretim üyelerinin geleni nasıl olduğunu merek ediyorum. @Teru
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.949 Makaleler 15 Çözümler 464 Yer Türkiye Cumhuriyeti 15 Ağustos 2024 #5 Üniversitelerin öğretim üyeleri hakkında bilgim yok.