morgannn Centipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #1 Şimdi ben tek başıma çalışamıyorum, birinin beni takip etmesi lazım. Koçu internetten alsak mı daha iyi olur yoksa gerçek bir hoca ile mi yapsam? İnternet ise öneriniz nedir? Bana sadece program yetiyor ve iyi olsun yani.
Şimdi ben tek başıma çalışamıyorum, birinin beni takip etmesi lazım. Koçu internetten alsak mı daha iyi olur yoksa gerçek bir hoca ile mi yapsam? İnternet ise öneriniz nedir? Bana sadece program yetiyor ve iyi olsun yani.
Otomatik Mandalina Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.987 Çözümler 3 23 Haziran 2025 #2 İnternetten herhangi biri olur. Hepsi para tuzağı sonuçta çok da farketmiyor.
morgannn Centipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #3 Otomatik Mandalina dedi: İnternetten herhangi biri olur. Hepsi para tuzağı sonuçta çok da fark etmiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman çevreden hoca bakmaya başlim ben en iyisi
Otomatik Mandalina dedi: İnternetten herhangi biri olur. Hepsi para tuzağı sonuçta çok da fark etmiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman çevreden hoca bakmaya başlim ben en iyisi