Kocaeli Gebze için internet firması önerisi

Musa ÖZGÜL

Decapat
Arkadaşlar şu an Superonline kullanıyorum martta taahhütüm bitiyor. Hangi servis sağlayıcısına geçmeliyim sizce?

Türknet iyidir, ama teknik servisi kötü. Türk Telekom kullanıyorum. Ayda 72TL. 24MBPS ve 75GB AKN. memnunum. Tavsiye ederim.

Türknet iyidir, ama teknik servisi kötü. Türk Telekom kullanıyorum. Ayda 72TL. 24MBPS ve 75GB AKN. memnunum. Tavsiye ederim.
İşin kötü yani bizim buralarda Türk Telekom hariç altyapısı olan sağlayıcı yok mecbur yine Türk Telekom mu alcaz zoraki
İlk defa duydum aramaları için telefon bıraktım sağolasın

Uydunet olabilir bence gayet iyi ama yağmurda vs sorun olabiliyormuş bende tam hakim değilim

Bulunduğunuz adreste hangi alt yapıların olduğunu öğrenin, ona göre öneriler sunulacaktır.

Kablonet(Uydunet) iyi güzel ama kotalı ve AKK’li. Bence Türknet ya da Netspeed geçin beğenmezseniz iptal edin zaten taahhüt yok.

Maalesef bende Gebze'deyim. Benim alt mahallemde fiber altyapı var benim mahallemde yok. Her yerinde yok fiber. Merkezinde ve karabalık olan yerlerinde daha çok oluyor. Tatlıkuyu'da fiber altyapısı varmış.

Aynı yerde oturuyoruz. Kesinlikle Netspeed kullanmalısın.
NetSpeed tt altyapısı kullancak aynı çileyi çektirmesin sonra bana
Maalesef bende Gebze'deyim. Benim alt mahallemde fiber altyapı var benim mahallemde yok. Her yerinde yok fiber. Merkezinde ve karabalık olan yerlerinde daha çok oluyor. Tatlıkuyu'da fiber altyapısı varmış.
Hocam benimki adsl altyapı en yüksek 16 mbps alabiliyorum o da gündüz saatlerinde akşam 19:00 dan sonra gece 23:00 a kadar yüksek ping ve çok düşük hızlar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…