E ekinfb44 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #11 Turgineer dedi: Hızlı tren bayağı pahalı görünüyor hocam, Gebze'den oraya otobüs gidiyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... Ya da Marmaray'dan inip direkt ada ekspresiyle de gidebilirsiniz ama seyrek seferleri hızlı trenden daha uygun ama en mantıklısı arkadaşın dediği gibi 500 nolu hatta binmek en mantıklısı 45 dakikada bir var zaten.
Turgineer dedi: Hızlı tren bayağı pahalı görünüyor hocam, Gebze'den oraya otobüs gidiyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... Ya da Marmaray'dan inip direkt ada ekspresiyle de gidebilirsiniz ama seyrek seferleri hızlı trenden daha uygun ama en mantıklısı arkadaşın dediği gibi 500 nolu hatta binmek en mantıklısı 45 dakikada bir var zaten.
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 27 Temmuz 2023 #12 Ben KOÜ'deyim hangi bölüme geleceksin?
Turgineer Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.539 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Temmuz 2023 #13 Abdullah_Kadir dedi: Ben KOÜ'deyim hangi bölüme geleceksin? Genişletmek için tıkla... Önlisans Lojistik.
Abdullah_Kadir dedi: Ben KOÜ'deyim hangi bölüme geleceksin? Genişletmek için tıkla... Önlisans Lojistik.
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 27 Temmuz 2023 #14 Turgineer dedi: Önlisans Lojistik. Genişletmek için tıkla... Hocam iş imkanı var mı bu bölümün bana baya gereksiz gibi geldi ama siz bilirsiniz tabi.
Turgineer dedi: Önlisans Lojistik. Genişletmek için tıkla... Hocam iş imkanı var mı bu bölümün bana baya gereksiz gibi geldi ama siz bilirsiniz tabi.
KeremK13 Kilopat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 95 27 Temmuz 2023 #15 Abdullah_Kadir dedi: Ben KOÜ'deyim hangi bölüme geleceksin? Genişletmek için tıkla... hangi bölüm okuyorsunuz ?
Abdullah_Kadir dedi: Ben KOÜ'deyim hangi bölüme geleceksin? Genişletmek için tıkla... hangi bölüm okuyorsunuz ?
Turgineer Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.539 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Temmuz 2023 #16 Abdullah_Kadir dedi: Hocam iş imkanı var mı bu bölümün bana baya gereksiz gibi geldi ama siz bilirsiniz tabi. Genişletmek için tıkla... İş imkanı olarak diğer bölümlerden çok farklı olduğunu düşünmüyorum.
Abdullah_Kadir dedi: Hocam iş imkanı var mı bu bölümün bana baya gereksiz gibi geldi ama siz bilirsiniz tabi. Genişletmek için tıkla... İş imkanı olarak diğer bölümlerden çok farklı olduğunu düşünmüyorum.
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 27 Temmuz 2023 #17 KeremK13 dedi: hangi bölüm okuyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği. Turgineer dedi: İş imkanı olarak diğer bölümlerden çok farklı olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Yerleşke körfez haberiniz olsun Umuttepede değil.
KeremK13 dedi: hangi bölüm okuyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği. Turgineer dedi: İş imkanı olarak diğer bölümlerden çok farklı olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Yerleşke körfez haberiniz olsun Umuttepede değil.
Turgineer Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.539 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Temmuz 2023 #18 Abdullah_Kadir dedi: Yerleşke körfez haberiniz olsun Umuttepede değil. Genişletmek için tıkla... Hereke'de hocam: Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Üniversitesi Öğrenci Aday Sayfası www.kocaeli.edu.tr Bahsettiğiniz bu ise bu 4 yıllık: Son düzenleme: 27 Temmuz 2023
Abdullah_Kadir dedi: Yerleşke körfez haberiniz olsun Umuttepede değil. Genişletmek için tıkla... Hereke'de hocam: Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Üniversitesi Öğrenci Aday Sayfası www.kocaeli.edu.tr Bahsettiğiniz bu ise bu 4 yıllık:
KeremK13 Kilopat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 95 27 Temmuz 2023 #19 Abdullah_Kadir dedi: Elektronik ve haberleşme mühendisliği. Yerleşke körfez haberiniz olsun umuttepede değil. Genişletmek için tıkla... Endüstri düşünüyorum önerir misiniz şu anda en iyi alternatifim Kocaeli endüstri sonra Eskişehir osmangazi endüstri.
Abdullah_Kadir dedi: Elektronik ve haberleşme mühendisliği. Yerleşke körfez haberiniz olsun umuttepede değil. Genişletmek için tıkla... Endüstri düşünüyorum önerir misiniz şu anda en iyi alternatifim Kocaeli endüstri sonra Eskişehir osmangazi endüstri.
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 1 Ağustos 2023 #20 KeremK13 dedi: Endüstri düşünüyorum önerir misiniz şu anda en iyi alternatifim Kocaeli endüstri sonra Eskişehir osmangazi endüstri. Genişletmek için tıkla... Kocaeli mühendislikleri iyidir. Sanayi olduğu için staj sıkıntısı çok az. Eskişehir hakkında bilgim yok LinkEdin üzerinden detaylı bakabilirsin.
KeremK13 dedi: Endüstri düşünüyorum önerir misiniz şu anda en iyi alternatifim Kocaeli endüstri sonra Eskişehir osmangazi endüstri. Genişletmek için tıkla... Kocaeli mühendislikleri iyidir. Sanayi olduğu için staj sıkıntısı çok az. Eskişehir hakkında bilgim yok LinkEdin üzerinden detaylı bakabilirsin.